1. Hírek
  2. Volkswagen elektromobilitás
2023.01.08.
Újdonság a Volkswagentől

Volkswagen elektromobilitás

Az ID. nem csak az elektromos vezetést jelenti, hanem az Ön saját, kerekeken guruló személyes terét is. Rugalmasságának köszönhetően számtalan lehetőséget rejt. Intelligens, így megérti Önt. Szóról szóra. És tele van innovatív technológiával, amely a tisztán elektromos gyorsulás és hatótávolság új dimenzióját teszi lehetővé mindenki számára.

Volkswagen elektromobilitás

Volkswagen elektromobilitás



Ennek a modellcsaládnak minden modellje az ID. elnevezést kapja, amely egy új, önálló termékcsaládot képvisel a Volkswagen portfóliójában.

A Bogár egykor nagy tömegeket mobilizált, a Golf minden generációjával innovációkat hozott a róla elnevezett osztályba, az ID. célja pedig, hogy az e-mobilitást széles vásárlói csoportok számára tegye vonzóvá.

Az ID. név az intelligens tervezés, az identitás és a jövőképes technológiák kifejezője.

Az újdonságok itt kezdődnek

Az ID.3 modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő elérkezett. Szálljon be!

Image

Reggelente kényelmesen beérni az irodába, előtte a gyerekeket gyorsan iskolába vinni és este hazaérni - ez egyetlen akkumulátor-töltéssel se jelent problémát. Sőt!  A jelenleg elérhető 58 kWh-s mellett hamarosan 77 kWh teljesítményű akkumulátort is választhat. Később pedig egy kisebb méretű akkumulátor is elérhető lesz. Továbbá valamennyi ID. modell akkumulátorára nyolc év vagy 160 000 km-ig kiterjedő akkumulátor-garanciát vállalunk.



nagy embereknek készült

Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.

Image

Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.

A Pure felszereltségi szint 52 kWh-os nettó akkumulátorkapacitással, a Pro felszereltségi szint pedig 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 125 kW (Pure) és 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.



A hatékonyság elegáns kifejezése

Erőteljes elektromos teljesítménnyel és áramvonalas sziluettjével az ID.5 az SUV és a kupé modern szimbiózisát alkotja. Elérhetők az "Over-the-Air" frissítések, amellyel újradefiniálható az elektromos mobilitás.

Image

Intelligens töltés és 394-512 km hatótávolság
A 394-512 km1 hatótávolságot biztosító 77 kWh nettó akkumulátor-kapacitással az ID.5 nemcsak gyorsan tölt - akár 135 KW (DC) -, hanem a jövőben intelligens módon is. 








további információért forduljon Az Ön Volkswagen Értékesítőjéhez!

Zoltán Bíró

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 

Márkó Szabó

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 

Gábor Szőke

VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.