1. Hírek
  2. Pályázatok
2019.06.28.

Pályázatok

Befektetés a jövőbeSzéchenyi 2020

Széchenyi 2020 - befektetés a jövőbe

Kedvezményezett:

"BRILL" Gépjármükereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: „Fejlett jármű technológiai szolgáltatások bevezetése a Brill Kft. projektfejlesztése során. ”

Szerződött támogatási összeg: 8 540 353  Ft

Támogatási mértéke: 50%

Projekt azonosító száma:

Projekt tartalmának bemutatása:


A Brill Kft. 1991. óta a térség meghatározó Volkswagen, Audi, Seat és Skoda márkakereskedője, márkaszervize és egyben márkaspecifikus alkatrész kereskedője. Az elmúlt évek során szolgáltatásaikat folyamatosan bővítették, hitelügyintézés, biztosítási ügyintézés, bérautó program szolgáltatások felé. Az éve során több autókereskedelmi nagydíjat is megkaptam, mint az ország legjobb vw autó szervize, karbantartója, a 2008. év Audi Márkakereskedője, 2010. év VW Márkakereskedője, stb. és megannyi importőri díjjal rendelkezik. Jelenleg mintegy 700 db autó értékesítését érik el éves szinten, illetve mintegy 2000 db autó karbantartását és szervizelését, szerelését oldják meg ugyancsak éves szinten. A vállalkozás folyamatosan törekedett arra, hogy a legmodernebb és legújabb technológiával nyújtson szolgáltatásokat, ezt maga a dinamikusan fejlődő gépjárműipari fejlődés és innovációk is szinte kötelezővé teszik számukra. Ennek következő lépcsőfoka lenne a beszerzendő elektromos töltőállomások, fali töltők és egyéb elektromos töltők beszerzése. Tekintettel arra a tényre, hogy rendkívül fiatal üzletágról beszélünk - elektromos autók gyártása, amikor az elektromobilitást emlegetjük, mai értelemben vett elektromos autó sorozatgyártásban „csak” alig 10 éve gördült le a szalagról a Tesla Roadster képében. Magyarországon elektromos autót igazából alig öt éve lehet vásárolni, az elektromos meghajtású autók száma nem haladja meg az 3000 db-ot, így tehát mondhatjuk azt is, ami azonban dinamikus fejlődésen megy keresztül, hála a kormányzati elektromos autó vásárlások állami támogatásának. De pont ez a dinamikus fejlődés rejt magában új piacok, új szolgáltatások és új ügyfelek megnyerését. A vállalkozás ezt az új mindenben innovatív piacot szeretné elérni a következő eszközök beszerzésével: Terra multistandard DC charging station T54 CG (22kW AC) - Fő töltőállomás. EVLunic_B_W4.6-G4-0-0 wallbox type 2 AC, cable (4m) 4.6 kW: Basic, maximum 4.6 kW-os falitöltő 1 fázisú, 4m Type 2 kábellel (3.6kW-ra beállítva), EVLunic_Pro_M_W11-G4-0-0 wallbox type 2 AC, cable (4m) 11kW: Pro M, maximum 11kW-os AC ’okos’ töltő 3 fázisú, 4m Type 2 kábellel. Master verzió, EVLunic_Pro_S_W11-G4-0-0 wallbox type 2 AC, cable (4m) 11kW: Pro S, maximum 11kWos AC ’okos’ töltő 3 fázisú, 4m Type 2 kábellel. Slave verzió. Ezzen beruházással a vállalkozás teljesen új szolgáltatást fog bevezetni autószervize vonatkozásában.

Kedvezményezett:

"BRILL" Gépjármükereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018-00113

Projekt címe : Munkahelyi képzések a Brill Kft-nél

Szerződött támogatási összeg: 25 093 160 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban. Cégünk a projekt keretében 8 db különböző képzést valósított meg 40 fő munkavállaló bevonásával. A képzések között volt munkavédelem, csapatépítés, folyamatfejlesztés és nyelvi képzés is. A résztvevők a képzések teljesítését követően bizonyítványt kaptak.


Projekt tényleges fizikai befejezése: 2020.01.31.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Családbarát Márkakereskedés


Örömmel jelethetjük be, hogy a Brill Kft. sikeres auditálást követően 2020. január 7.-én csatlakozott a családbarát munkahelyek közé.
Látogasson el márkakereskedésünkbe!

Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.
A pályázat segítséget kíván nyújtani az élet két kiemelt fontosságú területén: a családi élet és az alkotó munka minél finomabb összehangolásában.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Családbarát szolgáltató hely


Örömmel jelenthetjük be, hogy a Brill Kft. sikeres auditálást követően 2020. július 13.-án csatlakozott a családbarát szolgáltató helyek közé.
Látogasson el márkakereskedésünkbe!

„A családok sikere közös sikerünk!”
https://csalad.hu/csaladbarathely

Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről.

A családbarátság az az irányultság egy szervezet működésében, mellyel az adott szervezet (munkahely vagy szolgáltató hely) a családot a maga számára is értéknek tekinti és a családok szempontjait működése során érvényesíti. Az adott szervezet tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói és az ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

Image
Image

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Brill Kft. sikeres auditálást követően 2022. február 28.-án csatlakozott a családbarát munka és szolgáltató helyek közé.
Látogasson el márkakereskedésünkbe!

A Családbarát Magyarország Központnál hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük azt is, hogy mára egyre többen ismerik fel: a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló az elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá. A szervezeti szinten érvényesülő családbarát szemlélet a munkavállalók hosszútávú megtartásában is segít, a munkaerőpiacon pedig versenyelőnyt biztosít.

A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a jelentkező munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Projekt címe:„Fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése gyakornoki rendszer bevezetésével a Brill Kft-nél.”

Támogatási összeg: 7 699 100 Ft

Projektazonosító: GINOP-5.2.4-16-2018-03669

Regionális alap

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a fiatalok munkaerő-piaci integrációját. Az intézkedés kiemelt célja, hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, szakmai gyakorlati ismeretei, munkatapasztalata, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk. Szükséges a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítése, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését, ösztönözve a vállalatokat „gyakornoki helyek” kialakítására. Gyakornokként a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhetnek, ezáltal javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

Projekt tervezett befejezési dátuma:
Projekt azonosítószám: GINOP-5.2.4-16-2018-03669

Image

Kedvezményezett:

"BRILL" Gépjármükereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító száma:

GINOP-4.1.4-19-2020-01685

Projekt címe: „Energetikai fejlesztés a BRILL Kft.-nél.”

Támogatási összeg: 13 766 779 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 55%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.


A projekt tartalmának bemutatása:

A projektben tervezett beruházás részletei:

Napelemes rendszer: 121 db SPR-P3-410-COM panel, TRIO-TM-50.0 inverter, 121 db S-Flex LT tartószerkezet, Schneider AC/DC túlfesz- túláram védelem és tűzvédelmi kapcsoló beszerzése.

Kazán csere: meglévő elavult 2 db kazánunkat szeretnénk lecserélni 2 db energiahatékonyabb Bosch ZBR 70-313 - 69,5 kW-os folyamatos szabályozású, zárt égésterű kondenzációs fali fűtőkészülékre, mely előkeveréses gázégővel, Al-Si öntvény hőcserélővel, fokozat-mentes fordulatszám szabályozású ventillátorral és fali tartósínnel rendelkezik.  Ehhez kapcsolódik még 2 db CW400 időjáráskövető szabályozó inhomogén fűtési rendszerhez, heti programozású, bővíthető 4 fűtési körig és 2 tároló töltésére(6 db MM100 szükséges), Melegvíz és cirkulációsszivattyú programozás. Szolár melegvízkészítés fűtésrásegítés és optimalizálás külön MS modullal lehetséges. Padlószárító program. BUSZ kommunikáció.

Hőmérséklet szabályzó osztály: VI.

Valamint 1 db lemezes hőcserélő 200 kW teljesítménnyel.

A lehetőségek felmérése után a részletezett eszközök mellett döntöttünk, mivel úgy látjuk, hogy a legkedvezőbb ár-minőség arányt ezek képviselek jelenleg a piacon, hosszú való amortizációs idővel rendelkeznek.

A fejlesztés indokoltsága: a napelemes rendszer segítségével rövid-középtávon jelentősen tudjuk csökkenteni vállalkozásunk folyóköltségeit, mely által azonos teljesítmény mellett is eredményesebb működést valósítunk meg, amit későbbi fejlesztések (kapacitás) finanszírozására tudunk majd fordítani, így fenntartva a versenyképességünket. További horizontális cél, hogy a fejlesztés által cégünk karbon lábnyoma is jelentősen csökken, ami környezetünkre rótt terheket enyhíti. A fejlesztés egyrészt javítja a versenyképességet és az erőforrás hatékonyságot: 1) az olcsóbb működés által azonos piaci részesedés mellett is több pénzeszköz áll a rendelkezésünkre, melyet a vállalkozás egyéb fejlesztéseire tudunk fordítani. 2) vevői oldalon is egyre fontosabb döntési szempont, hogy a szolgáltató cég mennyire környezettudatos a működése terén, ez a szempont valószínűleg egyre erősödni fog a különböző hivatalos tenderek kiírása során (pl.: közbeszerzés), így számunkra is kiemelt jelentőségű, hogy meg tudjuk mutatni az ügyfeleinknek, hogy cégünk igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy környezeti terhelését csökkentse. Cégünk jelenege rendelkezik szabad pénzügyi forrással, melyet a támogatással kiegészítve, bízva a jövőbeni sikeres működésben, a telephelyünk fejlesztésére tudunk fordítani.

A napelemek rögzítése: S-Flex LT rögzítéstechnikai rendszer moduláris építőelem rendszerként univerzálisan alkalmazható minőségi összetevőkből (alumínium/nemesacél) épül fel, ezekre lennének helyezve a PV panelek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.