Brill Country Ride Kecskemét

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Country Ride Kecskemét
2023.11.02.
Aktuális

Country Ride Kecskemét

BÁCS-KISKUN, BÉKÉS ÉS CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYE RÉGIÓS RENDEZVÉNYE.  Az esemény nyitóelőadója: Lantos Csaba energiaügyi miniszter

Country Ride - Kecskemét

Idén még Kecskemétre látogat el Country Ride vidéki rendezvénysorozat. 

Kedves Vendégeink!

Idén még Kecskemétre látogat el Country Ride vidéki rendezvénysorozatunk, melyet a Volkswagen márkával közösen szervezünk. 

Az esemény nyitóelőadója: Lantos Csaba energiaügyi miniszter

A rendezvény fókusztémái az aktuális energetikai kihívások, az energiahatékonyság legfrissebb trendjei és a megtakarítási lehetőségek. 

Szakértőink a legfrissebb információkat hozzák el az alábbi témakörökben:

  •  Fenntarthatóság - Energiahatékonyság
  • Hogyan tehetjük fenntarthatóvá kis- és középvállalatainkat
  • A jelenlegi helyzetben a kormányzat hogyan tudja támogatni a vállalkozásokat az energiahatékonyságban és a hatékonyabb működésben

Az eseményt tagvállalataink mellett elsősorban Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyék helyi közép- és nagyvállalatainak szervezzük, valamint sok szeretettel várunk mindenkit, akinek a régióban érdekeltsége van. 

 Időpont: 2023. november 23. (csütörtök) 12:00 - 15:30
 Helyszín: Brill Kft. (6000 Kecskemét, Halasi út 32.)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A JVSZ több, mint 35 éve dolgozik azon, hogy közreműködésével elősegítse a magyar gazdaság versenyképességének javulását azzal, hogy egyrészről - lehetőségeihez mérten - támogatja a direkt befektetések Magyarországra érkezését, másrészről szerepet vállal az innováció kultúrájának minél szélesebb körben való elterjesztésében a magyar tulajdonú vállalatok körében, így folyamatosan csökkentve a gazdaságban jelenlévő dualitást, ezzel is hozzájárulva az export diverzifikált bővüléséhez.

Néhány adat a JVSZ-ről


  • A Joint Venture Szövetségben (JVSZ) bejegyzett tagvállalatok száma mintegy 150, azonban a tagvállalati körrel tulajdonosi (anya-, testvér-, leányvállalati) vagy szoros partneri kapcsolatban lévő és így szolgáltatásainkhoz közvetlenül hozzájutó vállalatok száma az 1500-at is eléri.
  • A tagvállalatokba befektető tulajdonosok nemzeti hovatartozása tükrözi az országba beáramlott külföldi tőkét: a legnagyobb arányt a német, az osztrák és az amerikai tulajdonosok képviselik, de megtalálhatók a világ számos egyéb befektetői is.
  • A szövetségbe tartozó vállalatok az ipar, a kereskedelem, a szolgáltatások szinte minden területét képviselik: jelen vannak közöttük pl. az elektronika, a legmagasabb színvonalat képviselő telekommunikáció, az élelmiszer-feldolgozás, a könnyűipar, a vegyipar, a banki- a biztosítási szektor, a könyvvizsgálói és tanácsadói vállalkozások reprezentánsai.
  • A tagság egyharmadát a multinacionális társaságok, kétharmadát a kis- és közepes vállalatok teszik ki, azonban a szövetségen belül minden tagvállalat egyforma jogokkal rendelkezik, és azonos lehetőségeket vehet igénybe.
  • A tagság területi elhelyezkedése is szerteágazó: az ország egészében megtalálhatók a Joint Venture Szövetség (JVSZ) tagjai.

"Az aktív érdekképviseleti tevékenység, a szakmai és társadalmi rendezvények, a tagok számára történő széleskörű információszolgáltatás, valamint a közös tudás megosztása a JVSZ tevékenységének legfontosabb pillérei. Ismerje meg Ön is a JVSZ-t, s csatlakozzon hozzánk!"

Dr. Fábián Ágnes
elnök
a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.