Elektromos. SUV. ŠKODA ENYAQ iV.

Különleges lehetőség! Elindult a ŠKODA elektromos modelljének előjegyzése!
ŠKODA ENYAQ iV.

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számodra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.
 

Te milyen nappalit választanál?

 Az ENYAQ iV letisztult és tágas belső tére egy teljesen új tervezési koncepcióra építve öt életmód-ihletésű, kiegyensúlyozott és részleteiben harmonikus belső tér változatot kínál a hagyományos felszereltségi szintek helyett.

Ezek az úgynevezett Design Selection csomagok, úgy mint Studio, Loft, Lodge, Lounge, Suite és EcoSuite 

Mivel az ENYAQ iV kezdetektől fogva elektromos modellnek készült, így az akkumulátorcellák a legoptimálisabb helyre, a padlóba kerültek. Ezért olyan élvezetes vezetni az ENYAQ iV-t még kanyargós úton is, és így tudtuk a maximális méretű teret kialakítani neked az utastérben. Három féle akkumulátor áll rendelkezésedre: 55, 62 és 82 kWh-s kapacitással. Ezekből ered a különböző változatoknak a jelölése is: 50, 60 és 80. És ez határozza meg a különböző ENYAQ iV modellek erejét és hatótávolságát is. Hogy hozzád melyik illik az függ utazási szokásaidtól, és persze vérmérsékletedtől is. Az ENYAQ iV 11 kW töltési teljesítményig váltakozó áramú (AC) vagy 125 kW töltési teljesítményig egyenáramú (DC) forrásokból tölthető.

ŠKODA ENYAQ iV ELŐJEGYZÉS


Különleges lehetőség! Elindult a ŠKODA elektromos modelljének előjegyzése!

Az ENYAQ az új, elektromos modellcsalád része. Azonosító lefoglalásával egyike leszel azoknak, akik a ŠKODA ENYAQ elektromos autóját a 2021. évre biztosított gyártási mennyiség terhére biztosan meg tudják vásárolni, amennyiben az Azonosító lejárata előtt leadod megrendelésedet.

  • Először válassz egy preferált márkakereskedést (a modell átvételének helyét később módosíthatod).
  • Majd regisztrálj a CarLOG felületén.
  • Ezt követően véglegesítsd az előjegyzést. Az előjegyzési díjat, ami 100 000 Ft, egy összegben, bankkártyával fizetheted ki ezen a weboldalon keresztül.
  • Végül két megerősítő e-mailt fogsz kapni tőlünk, egyet a tranzakció sikerességéről, egyet pedig az előjegyzési azonosítóddal.
  • Az előjegyzési azonosítóval rendelkező ügyfeleink várhatóan 2021. augusztus 31-ig dönthetnek majd arról, hogy kívánnak-e élni jogukkal, és adásvételi szerződés alapján megrendelik az ENYAQ modellt, vagy inkább visszakérik az előjegyzési díjat.

Ne várj tovább, jegyezd elő a 100 darab magyarországi ENYAQ modell egyikét!

 

ELEKTROMOS KISOKOS 

Az elektromos modellek nem csupán technikájukban különböznek a hagyományos társaiktól, de abban is, ahogyan a jellemzőikről beszélünk. Íme néhány fogalom, segítségképpen: 

AC - váltakozó áram. Az elektromos autókat kétféle módon tölthetjük. Ha váltakozó árammal - például az otthoni konnektoron keresztül - akkor a töltési idő hosszabb lesz. 

DC - egyenáram. Az elektromos autók motorjai általában egyenárammal működnek, és az akkumulátorban is így tárolódik az elektromos energia. Ha gyorsan akarjuk feltölteni akkumulátorunkat, akkor ilyen, utcai egyenáramú gyorstöltőt keressünk.

Kapacitás - ez az érték az autónkba szerelt akkumulátor energiatárolási képességét mutatja meg, ami szoros összefüggésben áll a hatótávolsággal. Tehát minél nagyobb az akkumulátor kapacitása, annál nagyobb az autóval megtehető távolság. 

Maximális töltési kapacitás - azt mutatja meg, hogy mi az a maximális töltési teljesítmény, amivel autónk tölteni képes.

Apró
Erzsébet

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 06 35
Fax:

Kis-Elek
János Norbert

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax: