Brill AZ ÚJ CUPRA BORN

Tapasztalja meg a legmagasabb szintű teljesítményt és váljon a CUPRA törzs részévé. Fedezze fel CUPRA kedvencét most.

  1. Brill Kft.
  2. AZ ÚJ CUPRA BORN
2023.02.01.
Újdonság a CUPRA-tól

AZ ÚJ CUPRA BORN

100% elektromosság. Megállíthatatlan lendület.

Cupra Born

ÉRZELMEKET VÁLT KI
Az új CUPRA Born valódi érzelmek kiváltására lett kifejlesztve, ötvözi a sportos energiát és a kalandvágyat.

Image
Image
Image
Az elektromosság élményének újragondolásaEgy dizájn, amely megindítIntuitív technológia
Kivételes, dinamikus fenntarthatóság egyedülálló innovációval párosítva. Ismerd meg az új, teljesen elektromos CUPRÁT.Szakszerűen formálva az élményhajhászok számára. Merész elképzelés, letisztult karosszériával és sportos vonalvezetéssel.Konnektivitás a magja. Üdvözlünk a zökkenőmentes vezetési élményben, korszerű digitális funkciókkal.*
Image
Image
Image

Válaszd ki az ideális szín- és keréktárcsa kombinációt.

SZENVEDÉLYES SZELLEMISÉG

Csak a legjobb. Kifinomult belső tér, amely megtestesíti a CUPRA rendkívüli szenvedélyét a minőség iránt.

Image

AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY BÁRHOVÁ ELVIGYEN

Kibocsátásmentes teljesítményre tervezték. Vezess a maximum 548 km, teljesen elektromos hatótávolságon kompromisszumok nélkül.

Érzésekre tervezveDinamikus futómű vezérlése-SoundTeljesítmény Pack
Töltődj fel a gyors teljesítmény által. Dinamikus elektromos energia, definiált vonalak és sportos karakter.Izgalmas CUPRA vezetési élmény. Válts vezetési módot, vagy állítsd be a futóművet minden kanyarnál.Kifejezetten a CUPRA által tervezett rendszer, amely összetéveszthetetlen karaktert sugároz és hangjelzést ad a gyalogosok számára.Teljesítmény és szélesebb gumik ötvözése, 20" könnyűfém keréktárcsával és DCC-vel. Szélesebb kialakítás, figyelemre méltó tapadás.

HAJTÓMŰ ÉS HATÓTÁVOLSÁG, HOGY IGAZÁN ÉRZÉKELD A LENDÜLETET

Maximális nyomaték, azonnali gyorsulás. A teljesen elektromos motorokkal már az indulástól kezdve tapasztalhatod a jobb teljesítményt..


EURO NCAP 5 CSILLAGOS MINŐSÍTÉS

Első 100%-ban elektromos modellünk bebizonyította, hogy a piac egyik legbiztonságosabb autója, hiszen az Euro NCAP, vagyis az Európai Új Autó Értékelő Program szigorú biztonsági tesztjei során a legjobb minősítést kapta. A CUPRA Born minden kategóriában magas pontszámot ért el, a felnőtt és gyermek utasvédelemtől kezdve a gyalogosvédelmen át a biztonsági asszisztensekkel kapcsolatos tesztekig.

MÉG SOHA NEM TAPASZTALT KAPCSOLÓDÁS

Tedd intelligenssé járműved a CONNECT online szolgáltatásainak aktiválásával: a jármű távirányítójától kezdve az online zenéken át a navigációig.
 

Mindig összekötve

Légkondícionáld járműved, mielőtt elindulnál, és irányítsd távolról a töltési folyamatot a My CUPRA alkalmazással. Van navigációs rendszered? Valós időben hozzáférhetsz az online navigációhoz, töltőállomásokat kereshetsz, és több mint 10 000 rádióállomás és podcast közül választhatsz, a világ minden tájáról.

Highlights:

Töltés és légkondicionálás (fűtés és hűtés) a TE ütemezésed szerint
Küldj úticélokat a My CUPRA alkalmazásból* az autódnak
Online Voice Assist
Nézd meg a töltőállomások típusát és nyitvatartási idejét

Az árak és a megjelenített műszaki adatok becsült értékek és változhatnak. A jármű rendelkezésre álló teljesítménye (kW) és gyorsulása az akkumulátor töltöttségi szintjétől és annak hőmérsékletétől függ. A bemutatott jármű képei csak szemléltető és tájékoztató jellegűek, és nem feltétlenül felelnek meg a végleges jóváhagyott terméknek.

A jármű pontos hatótávolsága számos tényezőtől függ, beleértve az útvonalat, az időjárási körülményeket, a jármű terhelését (utasok és poggyász), az akkumulátor korát és állapotát, az opcionális felszerelést (ötvözetek, gumik stb.), a perifériás energiafogyasztási rendszereket (pl. fűtés, légkondicionálás és ülésfűtés), valamint az Ön vezetési stílusát. A feltüntetett tartomány egy ideiglenes érték, amelyet a WLTP-szabályozásnak megfelelően számítottak ki, ez határozza meg az összes autógyártóra vonatkozó szabványos feltételeket. Ez biztosítja, hogy az e rendeletnek megfelelően kiszámított értékek összehasonlíthatók legyenek minden jármű esetében.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.