100% újdonság. Továbbra is 100% Caddy.

Újfajta magabiztosság: teljesen átdolgoztuk az új Caddy-t.
100% újdonság. Továbbra is 100% Caddy.

Az új, izgalmas dizájn mellett igazán lenyűgözőek a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, a kiváló minőségű digitális műszerfal és a mobil online szolgáltatásokat tartalmazó, jövőbe mutató infotainment rendszerek (Innovision Cockpit). Az új Caddy természetesen továbbra is megbízható, rugalmas és a mindennapi használatra tervezett marad - de most még jobban felkészült az élet kihívásaira.

Modern vezetői asszisztensrendszerek. Automatikusan nagyobb kényelem

Az új Caddyben a modern vezetői asszisztensrendszereknek köszönhetően minden utazást kényelemben élvezhet: A sávváltást segítő rendszer, a "Rear Cross Traffic Alert" kitolatás segítő asszisztensrendszer, a "Trailer Assist" utánfutó-asszisztens és az "Emergency Assist" vészhelyzet-asszisztenssel ellátott "Travel Assist" utazási asszisztensrendszer gondoskodik arról, hogy biztonságban érje el célját. 

Belső tér. Intuitív kezelhetőség 

A Caddy belső terét teljesen újraalkottuk és széleskörűen digitalizáltuk. Ezért a járművet most először opcionálisan digitális műszerfallal láttuk el. A műszerfal és az infotainment rendszerek együtt rendkívül modern digitális teret képeznek (Innovision Cockpit). Számos további kezelőelemet is digitalizáltunk: Többek között a multifunkciós kormánykeréktől balra elhelyezkedő modult, amely a "látni és látszani" (világítás) funkciók irányításáról gondoskodik, valamint az infotainment rendszer alatti, különböző menüfunkciókat közvetlenül irányító gombokat. A kényelemről a Caddy aktív utastér-szellőzése, kényelmes ergoComfort ülései, új üléskoncepciója, a harmadik üléssor két egyes ülése és még sok más gondoskodik.

Digitális kijelzők. Minden szem előtt
 
A digitális műszerfal kijelzője átlátható és kontrasztos kialakítású; a képernyő átmérője 25,4 cm. A sofőr három különböző kijelző-konfiguráció közül választhat. Ezt az új, multifunkciós kormánykerék View-gombjával teheti meg. Az első konfigurációban a fordulatszámmérőt és a kilométerórát interaktív, kerek műszerek jelenítik meg; ezek a kijelző közepén egyedi, választható szinten jelennek meg - mint az okostelefon telefonkönyve. A maximális teljesítmény és számos további funkció érdekében a digitális műszerfal egyesül a csúcskategóriás infotainment rendszerrel.

Különleges részletek.Egyedi design

A technológiát és a felszereltséget tekintve az akár hétüléses Caddy külső megjelenése számos új tulajdonsággal rendelkezik: ilyen az extraként rendelhető elektromos szervózár a tolóajtókhoz és a csomagtérajtóhoz, valamint a panorámatető óriási, 1,4 m2-es üvegfelülete az első és második üléssor felett. További újdonságok az akár 18 colos könnyűfém kerekek, valamint a csúcsváltozatban az alapfelszereltség részét képező új, LED-es fényszórók és LED-es hátsó lámpák. Először a modellben: Keyless Access (röviden Kessy) kulcs nélküli zár- és indítórendszer.

A magabiztos Caddy
 
 
Az új Caddy – 7 személyes változatban is.

A családnak, a csomagoknak, minden útra.
Az új, ötödik generációs Caddy akár 2,5 millió forintos állami támogatással is elérhető a nagycsaládok számára.

7 üléses modelljeink

Leitert
János

VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 020
Mobiltelefonszám: +36 30 955 96 07
Fax: