1. Hírek
  2. Az új Amarok
2023.09.06.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Az új Amarok

Ez az Amarok.A Volkswagen Haszonjárművek új pickupja

Az új Amarok

Az új Amarokot azoknak alkottuk meg, akik számára fontos, hogy egy járművel ne csak A-ból B-be jussanak: az új Amarok maga a négykerekű sokoldalúság. Modern fedélzeti technológiájának köszönhetően szuverén módon teljesíti a kihívásokat: ez a bivalyerős jármű bármilyen időjárási körülmények között szinte minden talajon megállja a helyét. Új, egyedülálló dizájnja mindenhol vonzza a tekinteteket. Tapasztalja meg Ön is, milyen az új Amarok, a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás haszonjárműve.

A dizájn maga

Erő, szuverenitás és agilitás minden helyzetben - ezek teszik az új Amarok modellt a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás pickupjává. A génjei az offroad-jelleget, a dizájnja pedig az elképesztő univerzális tulajdonságait hangsúlyozza: az Amarok Aventura eleganciájától az Amarok PanAmericana robusztusságáig a külső kialakítás mind az öt felszereltségi szinten kiemeli a különbségeket. Az új Amarokkal minden kívánságunk teljesül - legyen szó a legkülönbözőbb hűtőrácsoktól kezdve az újratervezett Stylingbar vagy Sportsbar bukókereteken keresztül egészen a fellépőkig.

Image
Image
Image

Igazi offroad

Mitől lesz az új Amarok igazi terepjáró? Az új technológiának, a több vezetési üzemmódnak, a légzsákoknak és a több mint 25 asszisztensrendszernek köszönhetően elődjéhez képest jobban bírja a terepet. A megváltozott méretektől kezdve a jelentősen nagyobb gázlómélységig itt minden az offroad képességeket erősíti, amely kifejezetten érezhető a karosszériánál, a futóműben és a motornál, valamint a sebességváltónál. A nagy terepszögek és a nagyobb hasmagasság is elősegítik a modell terepjáró-képességét. Röviden: több offroad tulajdonság, több offroad érzés - azaz több Amarok.

Image
Image
Image

Igazán sokoldalú

Legyen szó anyagszállításról, terhek vontatásáról vagy nehezen járható utakon való közlekedésről. Akár városban, vidéken, vagy terepen. Az új Amarok minden modellje kiemelkedően sokoldalú, legyen az az Amarok alapmodell vagy az Amarok Aventura. Továbbá az új Amarok minden szempontból túlszárnyalta az elődjét. A számos okos funkcióval még jobban felkészült az intenzívebb igénybevételre. Például az akár 3,5 t vontatható tömeggel rendelkező vonóhorog révén, ami mostantól minden automata sebességváltóhoz elérhető. Vagy a rakodófelületnek köszönhetően, ami a kerékdobok között elegendő helyet biztosít egy keresztbe felrakható és erős rögzítőszemekkel rögzíthető EUR raklap számára. Ezek, és még sok más teszi még sokoldalúbb haszonjárművé. Az új kényelmi felszereltségi elemeknek, a több mint 25 asszisztensrendszernek, a légzsákoknak és a sokféle külső dizájncsomagnak köszönhetően ez a pickup személyszállítás és rakományszállítás közben is ugyanúgy ragyog. Mindegy, hogy városi környezetben vagy járatlan utakon.

Konfiguráljon igényei szerint!

Az alapfelszereltségtől a prémium felszereltségig: mindig Amarok!

A Volkswagen Haszonjárművek új Amarok modellje még kényelmesebbé teszi a munkát - legalábbis mindent, ami a mobilitással és a szállítással kapcsolatos. Az új Amarok ugyanis az alap- és az extra felszereltségben is első osztályú kényelmet kínál az intelligens infotainment rendszer és modern vezetői asszisztensrendszerek segítségével, mégpedig az elődjénél sokkal nagyobb mértékben. Fedezzen fel néhányat a számos prémium funkció közül. 

Image

Amilyen kényelmesek, olyan fontosak:
a vezetői asszisztensrendszerek

Az új Amarok modellt az alapoktól gondoltuk újra. Modern technológiájával és újratervezett dizájnjával a prémium szegmensből ismert robusztusságot újfajta kényelemmel ötvözi. Sokoldalúsága teszi különlegessé - és a sokoldalúság a számos extrában és felszereltségi csomagban is megmutatkozik. Így még könnyebben megtalálhatja álmai járművét!

Image
Image
Image

Tovább információkat szeretnék még megtudni az új Amarokról!

Volkswagen Haszonjárművek.
Sikereket, szabadságot és a jövőt szállítjuk!

A Volkswagen jogi nyilatkozata
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana és az Amarok Aventura modellekben. Extra felszereltség az Amarok Style modellben. Az Amarok Style modellben csak a vezetőüléshez érhető el.
A 10 irányban állítható ülések az Amarok Style modellben opcionálisan "Savona" bőrrel is elérhetőek.
A bőrhatás alapfelszereltség az Amarok Aventura és Amarok PanAmericana modellekben, opcionális az Amarok Style modellben.
A multifunkciós kormánykerék alapfelszereltség, az Amarok Life felszereltségtől pedig alapfelszereltség a bőr multifunkciós kormánykerék.
Alapfelszereltség az Amarok Aventura és Amarok PanAmericana modellekben, opcionális az Amarok Style modellben a bőrhatású műszerfallal együtt.
A felszereltségi szinttől és a motorválasztéktól függően.
Opcionális felszereltség az Amarok Aventura, Amarok PanAmericana és az Amarok Style modellekben.
A 31,24 cm-es (12,3 colos) digitális műszerfal a 2 zónás klímaberendezéssel és a 30,48 cm-es (12 colos) rádió/navigációval kombinálva érhető el.
A mobil online szolgáltatások várhatóan 2023 második negyedévétől lesznek elérhetők.
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana és az Amarok Aventura modellekben. Extra felszereltség az Amarok Style modellben.
A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Továbbá online külön szerződést is kell kötnie a We Connect Basic és We Connect Navigation csomagokra. A VW Connect Basic és VW Connect Navigation esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű myvolkswagen.net/at/de.html oldalon vagy a We Connect ID. alkalmazásban/Volkswagen alkalmazásban (elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban) történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja.A We Connect online mobilszolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás/VW alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség.A csomagokban részletezett egyes We Connect Basic és We Connect Navigation szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet és függ a jármű típusától és annak felszereltségi szintjétől. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb információért keresse fel a connect.volkswagen-we.com oldalt vagy forduljon a kapcsolattartójához a Volkswagen Haszonjárműveknél. A mobiltelefonos tarifákról és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.
2023-ban a 25. héttől a "We Connect ID. alkalmazás" neve "Volkswagen alkalmazás".
A Park Assist Plusz alapfelszereltség az Amarok Aventura modellben. Opcionálisan elérhető az Amarok PanAmericana és Amarok Style modellekben, elérhető az asszisztens-csomagokban az automata sebességváltóval rendelkező járműveknél.
A rendszer határainak keretein belül.
Az Area View az Amarok Life felszereltségi szinttől kezdve opcionálisan rendelhető.
Alapfelszereltség az Amarok Aventura, Amarok PanAmericana és Amarok Style modellekben. Opcionálisan elérhető az Amarok Life és Amarok modellekben az asszisztens-csomagok részeként.
Opcionális az Amarok Aventura modellhez.
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana esetében. Opcionálisan elérhető az Amarok Style és Amarok Life modellekben.
Csak az opcionális IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórókkal együtt elérhető.
Az ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. A képeken szereplő felszereltség eltérhet az átadott járművekétől. 
Amarok:
Üzemanyag fogyasztás: 8 4 - 14 3 l/100km

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.