Brill Transporter 6.1 Dobozos - Többet szállíthat.egy

  1. Brill Kft.
  2. Transporter 6.1 Dobozos - Többet szállíthat.egy
2020.06.02.

Transporter 6.1 Dobozos - Többet szállíthat.egy

Számos új digitális szolgáltatással a hatékonyabb és biztonságosabb szállításért.

Többet szállíthat.egy

Transporter Dobozos

 Több mint 70 évvel ezelőtt ez volt a megoldás a szállítási kapacitáshiányra. Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

A megerőltető napokon is maradjon kipihent

Nagy rakomány. Nagy forgalom. Sok megálló. A Transporter 6.1 Dobozos praktikus támogatást nyújt minden helyzetben. Különösen alacsony rakodóperemével, magas rakterével és átgondolt rögzítési lehetőségeivel ideális munkakörülményeket kínál. Az elektromechanikus kormányművel most további hasznos vezetőasszisztens-rendszerek segítik a sofőrt az utakon.

Jól látható és áttekinthető tér. A kényelmes vezetőfülke teljesen új lehetőségeket tár fel parkolási helyzetben. Számtalan tárolómegoldást kínál, az új LED-es beltéri világítás pedig optimális fénymennyiséget biztosít a munkához.

Minden szem előtt

Okosabb kapcsolatban: A We Connect1 segítségével mindig, minden szükséges, munkával kapcsolatos és privát információhoz hozzájut. A Premium kombinált műszerfalnak köszönhetően mindent szemmel tarthat. A "Discover Media" navigációs rendszerrel pedig biztonságosan célba ér.

Stresszmentes közlekedés minden nap

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel sosincs egyedül.

Felépítmény- és átalakítási megoldások

Az Ön munkája sem pont olyan, mint bármelyik másik. Miért lenne akkor olyan a járműve? Mivel munkája során mindenki egyedi kihívásokkal szembesül, ezért mi, a Volkswagen Haszonjárművek, professzionális felépítménygyártókkal dolgozunk együtt. Ők varázsolják az Ön dobozos kivitelű Transporter6.1-ét személyre szabott haszongépjárművé.

Leitert
János
VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 020
Mobiltelefonszám: +36 30 955 96 07
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.