1. Brill Kft.
  2. Tervezz előre! Rendelj előre!
2022.02.06.
Aktuális autószalon-információk

Tervezz előre! Rendelj előre!

Az elmúlt időszakban a világ különböző alkatrész beszállító cégeinél kapacitás-problémák alakultak ki. A nehézségek miatt most fontos, hogy előre megtervezd az autóvásárlást és időben elindítsd  a megrendelésed, hogy Te minden körülmények között megőrizhesd mobilitásod. Ebben segít Neked a Brill Kft!

tervezz előre!

.

Tájékozódj időben!

Keresd fel Volkswagen csoportos értékesítési tanácsadód. Kérj tájékoztatást az aktulis szállítási információkról. Biztosan szívesen rendelkezésdre fog állni és lelkiismeretesen tájékoztatni fog az aktuális szállítási helyzetről, gyártási folyamatokról.

Informálódj!

Egyeztess értékesítési tanácsadóval, hogy mikor lenne érdemes elindítani egy új autó megrendelést ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb időpontban érkezzen meg. Milyen restikciós extrák vannak egyes márkáknál, amelyek meghosszabbíthatják az autó szállítási idejét. Próbáld meg ezen extrákat elkerülni a konfoguráció összeálílátsánál.

Finanszírozás most?

Tájékozódj, hogy melyik bank milyen finanszírozási akciókat, ajánlatokat kínál! Kérdezz rá: mennyi idő a bírálat, mik a feltételek, mennyi ideig érvényes az ajánlat. Mi az előnye annak, ha már előre jóvá van hagyatva a finanszírozási kérelem és meddig érvényes a jóváhagyott bírálat?

Válaszd a számodra legmegfelelőbb konstrukciót!

Image

Nem volt még korábban autófinanszírozásod? Értékesítő kollégánk szívesen segít eligazodni a különböző ajánlati formák között.

Mérlegelj!

Készíts előzetes kalkulációt a várható kiadásokról. Most jobban előrel kell tervezned és a vásárlási folyamatot más külső tényezők is befolyásolhatják. (Családi ház vásárlás, egyéb hitelek)

Raktári Vs. Rendelhető?

Mivel jársz jobban? Vársz egy gyártásból rendelt autóra vagy inkább választod a készletről éppen elérhető modellt? Mindkettőnek megvannak az előnyei, de jó döntést csak Te hozhatsz!

Neked kell tudnod, hogy számodra mi élvez elsőbbséget az autóvásárlás során. Egy raktári autó esetében előfordulhat, hogy nem pont olyan színű, nem pont olyan felszereltségű autót talál az értékesítő számodra mint az első elképzelésed. De cserébe rövid időn belül hozzájuthatsz. :-)

Image

Aktuális autóinkról itt tudsz tájékozódni.

Ne feledd! Itt csak az azok az autók láthatóak amik már bent vannak a telephelyünkön.


Előrendelt autóinkról tájékozódj értékesítő kollégáinknál!

Ne hezitálj!

Amennyiben a raktári autó mellett döntesz tudnod kell, hogy jelenleg csak nagyon kevés olyan autó van az országban, amely még szabad. Ha megtaláltad a számodra leginkább elfogadhatót, ne várj sokat! Raktári autóinkat pillanatok alatt megvásárolják és akár egy két napon is múlhat, hogy lemaradsz egy jó lehetőségről.

Tiszta Ügymenet.

Tudjuk, hogy a megnövekedett szállítási idők némelyekben aggodalmat ébreszthetnek, de Márkakereskedésünk folyamatosan azon van, hogy korrektül tájékoztasson mindenkit, így senki nem érhet meglepetés.

A várakozási idő alatt pedig lehetőséged nyílik még jobban megismerkedni a megrendelt autóddal vagy akár az új connect rendszerekkel.

Image
  • A szerződés aláírásakkor annak tartalmát alaposan elmagyarázzuk.
  • Felhívjuk a figyelmet a szállítási időre, ha esetleg az ajánlat kiadása és a megrendelés között változás történt volna.
  • Tájékoztatunk a forgalomba helyezési költségekről és a várható illetékekről, adókról.
  • Nincs "apró betűs" rész. Annyit fizetsz mint amiben megállapodtunk és a szerződésben rögzítésre került.
  • Az aktuális gyártási folyamatokról folyamatosan tájékoztatunk.
  • Ha hamarabb megérkezik az autó nem tartjuk vissza. Nekünk is érdekünk a gyors és gördülékeny ügyintézés.
  • Megrendelés esetén mindig 10% előleget kérünk, a teljes vételár kifizetése pedig az autó legyártását követően történik.


Márkakereskedésünk mindig is a korrekt tájékoztatás híve volt és lojális ügyfeleihez. Szívügyünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megváltozott szállítási körülmények ellenére is és bízunk abban, hogy ha közösen előre tervezünk mindenki mobilitását megtudjuk őrizni.


Üdvözlettel:

A Brill Kft csapata

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.