1. Brill Kft.
  2. Szélesítsd a horizontod
2022.06.11.
Újdonság az Audiról

Szélesítsd a horizontod

Az új Audi városi koncepciómodelljével

 Az új Audi városi koncepciómodelljével


Új korszak

Nem csak a technikán múlik a mobilitás jövője - az új ötletek, formák és térkoncepciók mindig közvetlen emberi eszmecserék során születnek. Ezért szeretnénk Önnek is bepillantást engedni az Audi világába - hogy megmutathassuk, mi mozgat és inspirál minket a jövő felé vezető utunkon.

A fejlődés szenvedélye

Az Audi már ma segít alakítani a holnap világát, progresszív technikával, szenvedélyes kreativitással és újszerű társadalmi megfontolásokkal. Szilárd meggyőződésünk, hogy a hosszú távon fenntartható fejlődés megváltoztatja a világot - mindannyiunk javára. Inspirálja Önt is mindaz, ami minket motivál!

Image

Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept¹ tanulmányával a négykarikás márka a jövő limuzinjának egy interpretációját mutatja be. Látványos koncepciómodelljei sorozatának második tagja a holnap első osztályú autózásának kényelmére kínál betekintést, amely elektromos, automatizált², intuitív - és bőséges egyéni térrel szolgál a magával ragadó élményvilághoz.


Audi Skysphere koncepcióautó

Az Audi skysphere concept¹ a márka koncepciómodelljeinek új családjának első tagja, amely egyetlen cél jegyében született: megalkotni az autózás olyan jövőjét, ahol a jármű immár egyfajta élménytérré és az "élmények eszközévé" ("Experience Device") lép elő. Az elektromos hajtásrendszerű, kétajtós roadster az automatizált² vezetés vízióját, a belső tér forradalmian újszerű kialakítását és a teljeskörű digitális ökoszisztémát egyesíti magában.


Image

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON BIZALOMMAL ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKHOZ!


Sándor
Földvári
AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 
László
Szabó
AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ALKALMAZÁS A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI AUDI MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalombahelyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.