1. Brill Kft.
  2. Minden egyes út különleges
2022.06.11.
Újdonság az Audiról

Minden egyes út különleges

Markáns formavilágával és innovatív technikájával az Audi A8 a vezetés kényelmes és magával ragadó élményével szolgál.

Minden egyes út különleges


Kényelem, beszállásra készen

Az utastérben olyan anyagokkal és precíz kidolgozással találkozhat, amelyekről jól érzékelhető az igényes és színvonalas karakter. Az extrafelszerelésként rendelhető első komfort Individual-kontúrülések, az opcióként komfort-fejtámlákkal kiegészített hátsó ülések, illetve a teljes környezet mindenkor a luxuskategória kínálta utazásra invitálják Önt.

Image

Elegáns látvány

Nemes hatású dizájnelemeivel a Terraszürke metál új Audi A8 sportos eleganciát és magasfokú igényességet sugároz. Hűtőrácsa és lökhárítói markáns részletei, valamint dinamikus tetőíve és a semmi mással össze nem téveszthető quattro-architektúra alapjaiban határozza meg a business-limuzin stílusát.

Image

Precíz, dinamikus és összetéveszthetetlen.

Engedje, hogy magával ragadja a világítástechnika következő generációja - az extrafelszerelésként kínált digitális Matrix-LED fényszórók vagy az ugyancsak opcionális OLED hátsó lámpák formájában. Az autó megvásárlásakor kétféle hátsó fénygrafika áll rendelkezésre, és álló helyzetben a menetüzemmódnak megfelelően változik a fénydizájn karaktere.

Digitális Matrix-LED fényszórók


Intenzív és precíz   mérsékelt vakító hatásokkal a szemből érkezők és az elöl haladók számára.

Image
Image

OLED hátsó lámpák – 1-es fénygrafika:


Futurisztikus hatású a Hazavezető fény funkció (Coming-Home/Leaving-Home Function) az 1-es fénygrafikára összeállított, dinamikus fényanimációja.

Látható és érzékelhető sportosság

Emelje ki Audi A8 modellje sportos karakterét extrafelszerelésként rendelhető S line kivitelével, s ruházza fel dinamikus stílusjegyekkel és még markánsabb megjelenéssel!

Image

S line külső csomag


Az extrafelszerelésként kínált S line külső csomag S-specifikus hűtőráccsal kombinálja az első és hátsó S line lökhárítót, az első sárvédőkön pedig S line embléma tűnik fel. A csomag csak 20 vagy 21 col peremátmérőjű kerekekkel együtt rendelhető. Minden részletében dinamikus.

S line utastér-felszereltség


Az extrafelszerelésként rendelhető S line utastér-felszereltség egyebek mellett sportos hatású első komfort Individual-kontúrüléseket, S-emblémát hordozó és alumínium sebességváltó-kapcsolóbillentyűkkel kiegészített, bőrbevonatú, háromküllős multifunkciós kormánykereket, valamint nemesacél pedálokat és lábtartókat foglal magában. A sportosságra összpontosít.

Image

Még egyedibb az Audi exkluzív révén

Alakítsa egyedi darabbá Audi A8 modelljét, hogy éppoly egyéni lehessen, mint Ön - az Audi exkluzív kínálatával: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és matt fényezéseket is tartalmazó, széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Image

Az Ön egyéni stílusjegyei szerint


Az Audi A8 az Éjkék gyöngyház Audi exkluzív egyedi fényezéssel, 10 Y-küllős "Evo" dizájn szerinti Audi Sport könnyűfém keréktárcsákkal. A beltér egyéni kialakításához többek között igény szerinti bőrkárpitozások, vonzó bőrbevonat-csomagok és két új dizájncsomag közül választhat.

Hűtve vagy temperálva


Az Audi exkluzív hűtőszekrény tárolórekesze két egyliteres fektetett palack számára is elegendő helyet kínál és LED-technikájú belső világítással rendelkezik. A hőmérséklet mínusz 6 és plusz 6 Celsius fok között állítható. A kiegészítő bárrekeszben két "Audi exclusive" feliratú pohár található.

Image

Sokoldalú – mint maga az élet

Az Audi Eredeti Tartozékokkal az Ön business-limuzinja is igazán sokoldalú tehetséggé léphet elő, s a különböző műszaki cikkekkel, illetve stílusos kiegészítőkkel egyszerűen a pillanatnyi igényekre alakítható. Újra és újra.

Image

Az Espresso mobile segítségével friss kávét készíthet az autóban. Élvezze pihenői során...

További információkat és képgalériáért kattintson az alábbi linkre.

Bővebben
Sándor
Földvári
AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 
László
Szabó
AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.