1. Hírek
  2. Vigyázz, KRESZ, rajt!
2019.05.01.
Esemény

Vigyázz, KRESZ, rajt!

Nyereményjáték iskolák részére is. Idén is értékes nyereményekért zajlik a verseny, álljatok a rajtvonalhoz Ti is!

SKODA KACS

Tájékoztató a családi vetélkedőről


A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. A közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egyidejűleg ráirányítani a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család, a közösség nevelő erejére. Ez a gondolat hívta életre nyolc esztendővel ezelőtt a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is a Rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervez az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával.

2018-ban már közel ötszáz család vett részt a megyei selejtezőkön, majd az országos döntőn a legjobb húsz család mérettette meg magát az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó ŠKODA Rapid Family személyautóért.

A visszajelzések, az érdeklődők számának folyamatos növekedése arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén is megrendezzék ezt a vetélkedősorozatot. A területi versenyek április 13-tól húsz helyszínen (általában megyeszékhelyen) kerülnek lebonyolításra, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Érdemes lesz ismét elindulni a versenyen, amelynek fődíja egy ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI 75LE személygépkocsi lesz.

 

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le. Kecskeméten 2019. május 18.  09.00 - 15.00 között kerül megrendezésre, amelyet a Brill Kft.- támogat.

Előregisztráció szükséges!

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: https://www.kozlekedikacsalad.hu

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.