Brill Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Szeptember 1-jétől Alfonso Sancha a SEAT Végrehajtó Bizottságának tagja, aki Klaus Ziegler helyét veszi át
2019.10.03.
Újdonság a SEAT-ról

Szeptember 1-jétől Alfonso Sancha a SEAT Végrehajtó Bizottságának tagja, aki Klaus Ziegler helyét veszi át

Alfonso Sancha, a SEAT új beszerzési ügyvezető alelnöke

Alfonso Sancha, a SEAT új beszerzési ügyvezetője

Alfonso Sancha-t (Mainz, Németország, 1965) nevezték ki a SEAT új beszerzési ügyvezető alelnökévé, aki szeptember 1-jétől tölti be posztját Klaus Ziegler helyén, aki a Volkswagen-csoport konnektivitási, e-mobilitási és járművezetői asszisztens rendszereinek beszerzési vezetőjévé válik. Sancha fontos nemzetközi pozíciókat töltött be a Volkswagen-csoporton belül, ideértve a Csoport Kínában történő beszerzésért felelős alelnökségét és a Volkswagen-csoport fém alkatrészek beszerzési vezetői posztját.

A spanyol ügyvezető abban az időben csatlakozik a társasághoz, amikor nőtt a Beszerzés felelőssége a Volkswagen-csoporton belül. Sancha céljai között szerepel a Beszerzési divízióban a SEAT elektromos stratégiájának kidolgozása Arra is törekszik, hogy erősítse vezető szerepét Észak-Afrikában, ahol a társaság vezető beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik, valamint a kínai régióban, ahol a SEAT a Volkswagen Group China és a JAC közös vállalkozásának keretében van jelen, illetve mindezek mellett támogassa a SEAT terjeszkedését Latin-Amerikában.

Szándékai szerint további lendületet szeretne adni a beszerzési tevékenységnek, amely 2018-ban 7.137 milliárd euró volument bonyolított le, 5,6% -kal többet, mint az előző évben (6.758 milliárd euró). Az elmúlt öt évben a SEAT által kezelt beszerzések volumene 23,2% -kal nőtt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.