1. Hírek
  2. Rozner Marcell és Fülöp Benjámin egy lószállítóból varázsoltak vintage mobil bárt
2023.08.09.
Innováció

Rozner Marcell és Fülöp Benjámin egy lószállítóból varázsoltak vintage mobil bárt

Két fiatal, győri mérnök, Rozner Marcell és Fülöp Benjámin, egy évvel ezelőtt egy lószállító utánfutót alakítottak át mobil bárrá, amivel azóta bejárták már a Balaton-felvidéket és a főváros vonzáskörzetét.

Rozner Marcell és Fülöp Benjámin egy lószállítóból varázsoltak vintage mobil bárt

Mertek nagyot és merészet álmodni 


- Régóta tervezgettük, hogy az Audi Hungarián kívül is közös projektbe kezdünk. Majd egyik nap átjött Marci az irodánkba, hogy mit szólnék, hozzá, ha csinálnánk egy mobil bárt - emlékezett vissza Fülöp Benjamin, aki ilyen remek ötlet hallatán nem mondhatott nemet barátjának. 

 
Hogy miért pont egy lószállítóra esett a választásuk, arról Marcell mesélt. - Sok amerikai példát láttunk, ott nagy divat. Gondoltuk, megpróbáljuk itthon is megvalósítani. - részletezte Rozner Marcell.  


Munkájukból is sokat merítettek 

 
Az Audi Hungaria munkatársaként megtanulták, hogy olykor olyan helyzeteket teremthetnek bizonyos projektek, amiknél a gyors megoldóképesség, a rugalmasság elengedhetetlen. A gyárban az évek során összegyűjtött tapasztalataikat hasznosítani tudták a minibár megvalósításánál is. 

 
-Munkánkból kifolyólag elengedhetetlennek tartjuk a precizitást és a megfelelő minőséget. Mindezt át tudtuk ültetni és kamatoztatni a tervezéskor és építésekor is - fogalmazott Fülöp Benjámin. 

 
-A flexilibilitás és a hatékonyság, valamint a határidők betartása a mindennapunk részei és ez nem volt másként a szabadidős tevékenységeinknél sem. Sosem végzünk fél munkát - fűzte hozzá Rozner Marcell. 

 
- Nagyjából egy év alatt értük el Overdose végleges formáját. Mindent magunk csináltunk, rááldoztuk a hétvégéket is. Szerencsére mind a kettőnknek van érzéke és minimális tapasztalata a műszaki munkákban, de sok újdonságot és tapasztalatot gyűjtöttünk a megvalósítás közben is - emelte ki Marcell. 

 
- A nem mindennapi utánfutóba került minihűtő, meleg vizes kézmosó, hangulatos lámpa, bárpult és minden, ami elengedhetetlen egy mobil vendéglátóegységhez. Az egyetlen, amit nem mi magunk csináltunk, az a külső festés. A villamos hálózat kiépítésétől, a bojler beszereléséig minden a mi kezünk munkája. - fejtette ki Benjámin. 

 
100 fős lagzit is lebonyolítanak 

 
- Overdose Mobil Bárunk nyitó buliját Bácsán, a horgásztó mellett tartottuk barátaink körében. Emellett még az első esküvőnk volt a legemlékezetesebb, amin 100 főt szolgáltunk ki. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk -  mondta Bejámin.

 
A srácok nyitottak minden megoldásra, ezért egy rövid egyeztetést követően mindenkinek személyre szabott ajánlatot adnak. - Akárki beállhat a pult mögé, hogy megmutassa barátainak milyen italokat tud keverni, de szükség esetén a szakszerű személyzetet is kérhetnek. Volt már rá példa, hogy kávébárként üzemelt és barista készítette a kávékülönlegességeket - emelte ki Marcell. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.