1. Hírek
  2. Fedezze fel az AudiStream segítségével virtuálisan és interaktívan a neckarsulmi termelési helyszínt!
2021.02.02.
Újdonság az Audiról

Fedezze fel az AudiStream segítségével virtuálisan és interaktívan a neckarsulmi termelési helyszínt!

Máris igénybevehető: az AudiStream révén az érdeklődők online, angol nyelven ismerkedhetnek meg az Audi neckarsulmi termelési helyszínének világával. A virtuális programot túravezetők kísérik, akik valós időben válaszolnak a kérdésekre. Különlegesség: a résztvevők a Neckarsulmban készülő, tisztán elektromos hajtásrendszerű Audi e-tron GT gyártási folyamataiba is betekintést nyerhetnek.

AudiStream

A kissorozatú és volumengyártásban rendelkezésre álló jelentős szakértelmével, valamint a különböző modellváltozatok széles palettájával az Audi Neckarsulm a Volkswagen Csoport legváltozatosabb termelési helyszínei közé tartozik, amely a márka A4, A5 Cabriolet, A6, A7 és A8 sorozatait, illetve modellváltozataikat készíti a mintegy 1,3 millió négyzetméteres területen. Az AudiStream online-kínálatával most virtuálisan fedezhető fel e termelési helyszín sokszínűsége. A túravezetők bemutatják a különböző technikai különlegességeket és elmagyarázzák, hogyan készül egy Audi - a gyártás présüzembeli első lépéseitől egészen a végösszeszerelés manuális műveleteiig.

Az AudiStream felhasználói akár a Böllinger Höfe üzemében dolgozók válla felett átpillantva is megismerkedhetnek munkájukkal. A Neckarsulmtól mintegy hat kilométerre elterülő ipari park ad otthont az Audi Sport GmbH létesítményének. Az Audi R8 2014 óta készül itt, 2019-ben pedig az Audi e-tron GT gyártásintegrációja kapcsán kibővítették, korszerűsítették és új szerszámokkal szerelték fel. A tisztán elektromos hajtásrendszerű e-tron GT sorozatgyártása a terveknek megfelelően 2020 december elején vette kezdetét, s immár ugyanazon a szerelőszalagon készül az elektromos Gran Turismo és a márka R8 szupersportkocsija - vagyis az Audi eddigi két legerősebb és leggyorsabb modellje. Ez egyedülálló megoldás a vállalatcsoporton belül, különösen rugalmas high-tech gyártássá fejlesztve a kissorozatú termelést. Az Audi e-tron GT idén tavasszal ünnepli világpremierjét, az AudiStream segítségével pedig a résztvevők már most betekinthetnek a márka első elektromos sportautójának gyártásába és elektronikus hangját is meghallgathatják.

AudiStream - ingyenes betekintés az Audi világába

A "Live at Audi in Neckarsulm" online-ajánlattal a túravezetők megoszthatják számtalan helyszíni gyárlátogatásból származó ismereteiket és élőben, stúdióból vezethetik a virtuális túrákat. Videósorozatok segítségével magyarázhatják el a gyártási folyamatokat és dialógus formájában válaszolhatják meg a felmerülő kérdéseket, a résztvevők kívánságainak és érdeklődésének megfelelően alakítva a nagyjából húszperces élő közvetítések menetét. A kínálat azonban korántsem korlátozódik Neckarsulmra, az "Audi live at the Ingolstadt factory" a márka ingolstadti termelési helyszínének gyártási folyamataiba nyújt betekintést, míg a "Live Insight Audi Design" stream során az Audi tervezési filozófiájával ismertetnek meg a túravezetők.

A felhasználók a www.audi.stream oldalon jelentkezhetnek a kiválasztott időpontban induló közvetítésre, amely ingyenes, az igénybe vett szolgáltató azonban díjat számíthat fel az internetkapcsolatért.

Az AudiStream "Live at Audi in Neckarsulm" online-ajánlatának elkövetkező időpontjai:

 

Január 27., szerda
Február 3., szerda
Február 10., szerda

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.