1. Hírek
  2. Eladási rekordok dőltek meg. Felpörgött a Brill!
2019.07.01.
Aktuális autószalon-információk

Eladási rekordok dőltek meg. Felpörgött a Brill!

A kecskeméti Brill Kft. is megérezte a magyar gazdaság fellendülését. Az Audi, Volkswagen, Skoda és Seat márkakereskedés 2018-ban is kitűnően teljesített, így újabb eladási rekordok dőltek meg.

Brill kft

-2080 új autót vásároltak tavaly nálunk az emberek – tájékoztatott bennünket Jauch György értékesítési vezető.

A legkelendőbb a Skoda Octavia volt, ezen belül is a kombi változat. Volkswagenből 909, Audiból 169, Seatból 386, Skodából pedig 565 új személyautó talált gazdára, emellett 51 haszonjárművet és 152 használt autót is eladtak.

A Brill Kft. fennállása óta a Porsche Hungária hálózatának az egyik legsikeresebb tagja – ne feledjük, a partnerek száma meghaladja a százat! Az eredmények immáron második éve jelentenek újabb rekordot.

- Törnek előre a benzines járművek – tudtuk meg Juhász Péter ügyvezetőtől. Korábban az eladott autók túlnyomó része volt dízel, 2018-ban már mintegy 40 százalékban a benzin-üzeműre szavaztak a vevők, az idén pedig talán már a fele-fele lesz a benzin-dízel eladások aránya

A kereslet gyakran meghaladja a kínálatot, a vásárlók igényeivel a gyárak nem mindig tudják tartani a tempót. A márkakereskedés ezen úgy próbál segíteni, hogy jelentős saját készletet tart – jelenleg is mintegy 300 új autójuk van. A siker titka a stabil értékesítési gárda – a mai világban egyáltalán nem megszokott, hogy a szakemberek zöme már több, mint 20 éves törzsgárdatag. Nyilván ennek is köszönhető a magas ügyfél-elégedettség.

A Brill Kft. továbbra is élen jár a fejlesztésekben. 2018-ben megújul a Seat szalon, automata mosó utcát alakítanak ki. A hibridtechnológia elterjedésének támogatását pedig az új elektromos töltőállomások megépítése szolgálja. Több mint százan érdeklődtek a legutóbbi vevőtalálkozón a vadonatúj – tisztán elektromos hajtású – Audi E-tron modell iránt.

A márkakereskedésben arra számítanak, hogy a gazdasági fellendülés a Brillt is tovább húzza – az idén 2200 új autó eladása a cél. Ezen belül a divat a SUV és a crossover járműveket tolja előre, de mindegyik márkából van ebből választék.

Hatalmas várakozás előzte meg a nyár közepén elindult új állami programot, amellyel a kormány 2,5 millió forinttal támogatja a nagycsaládosok új autó vásárlását. Várhatóan ez is sokat fog lendíteni a magánszektorba értékesített autók mennyiségén. A Brillben is óriási az érdeklődés, ahol már több szerződéskötésre is sor került. Egyes 7 üléses modellekre csak korlátozott mennyisében tudnak egyedi akciókat biztosítani, de az állami támogatáson felül még további egyedi akciókat is biztosítanak a jogosultaknak.

 

 A legnagyobb érdeklődés a nagy és robosztus  SUV modellek,  a SKODA KODIAQ és SEAT Tarraco iránt van, de az egyterű Volkswagen Touran rendkívül kedvező ára is nagyon vonzó a családok számára. A Volkswagen haszonjárművek között pedig több olyan változat is található, amely nem csak 7 hanem akár 9 üléssel rendelkező modellt kínál az érdeklődők számára.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.