1. Hírek
  2. Az új ID.3 1ST
2020.07.26.
Újdonság a Volkswagenről

Az új ID.3 1ST

Az újdonságok itt kezdődnek

ID.3 1ST

Az ID.3 1ST modellel az elektromobilitás világának új, dinamikus korszaka veszi kezdetét. A felvillanyozó teljesítmény találkozása a formabontó dizájnnal, a mindennapi használatra alkalmas hatótávolsággal és - terveink szerint - szén-dioxid-semleges mobilitási mérleggel. Azoknak, akik a változásokat keresik. A jövő megérkezett. Szálljon be.

Elszalasztotta a lehetőséget?

 
Az exkluzív, különleges ID.3 1ST egy limitált kiadású modell, mely csak érvényes előfoglalási (pre-booking) kóddal vásárolható meg. Lemaradt az előrendelésről? Semmi gond, az ID.3 modellt hamarosan a megszokott módon is konfigurálhatja és rendelheti.

ID.3 1ST: exkluzívabb, gyorsabb, semleges CO2-mérlegű

Exkluzív dizájn

Első – már első pillantásra: az exkluzív kiadású ID.3 1ST modell

 
Az ID.3 1ST modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a 1ST kormánykeréken és a Play & Pause dizájnpedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig.

Gyorsítás

Felvillanyozó dinamika

Az exkluzív, különleges kiadású ID.3 1ST álló helyzetből mindössze 7,3 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra2). Nincs sebességváltás, nincs a fokozatok közötti reakcióidő. Csak nyomaték. Már az első pillanattól. Ezzel még két másodperccel gyorsabb, mint a már egyébként is sportos kialakítású szériaváltozat.

Keréktárcsák

Tetszeni fog Önnek

19-tól 20 colig: az ID.3 1ST könnyűfém felnijei aerodinamikus dizájnjukkal emelkednek ki.

Az elektromobilitás kifizetődő A Magyarországon 2020. május 20-án megjelent szabályozásnak megfelelően a 11 millió forint alatti, tisztán elektromos autók 2,5 millió forint támogatásra jogosultak3). Az autók a legtöbb magyarországi nagyvárosban - a zöld rendszám miatt - ingyen parkolhatnak, valamint bizonyos adókedvezményekre is jogosultak. Az aktuálisan elérhető támogatások folyamatosan változhatnak, ennek pontos feltételeiről az https://elektromobilitas.ifka.hu/ honlapon részletes és friss információkat találni.

Addig is itt található egy rövid áttekintés

 

Konnektivitás

Teljesen összekapcsolva az ID.3 1ST-tel

Egy pár egy kanapén kényelmesen ülve egy okostelefont néz A "We Connect Start" digitális szolgáltatásaival az új ID.3 internetképes járművé válik, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes a hálózatra kapcsolódni. Ezáltal elérhetők valós idejű forgalmi információk, töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással. (Szolgáltatóktól függően az elérhető funkciók változhatnak.) A megfelelő We Connect ID. applikációval szemmel tarthatja a járművét, az okostelefonja pedig távirányítóként funkcionál. Az applikáció segítségével láthatja a jármű hatótávolságát, beállíthatja vele a klímaberendezést és elindíthatja, illetve leállíthatja a töltési folyamatot. A "We Connect Start" az ID.3-ban három évig ingyenesen használható. Így kapcsolatban maradhat járművével - akár úton van, akár a kanapén ül. (A We Connect szolgáltatásokról bővebb információt kaphat a Volkswagen márkakereskedésekben.)

Egyszerű feltöltés

ID. töltő 
 
Az ID. töltővel a töltőállomást egyszerűen hazaviheti. Így reggelente beülhet a teljesen feltöltött ID.3 modellbe és tele energiával kezdheti a napot. ID. töltőből három változat létezik egyre bővülő konnektivitással és intelligenciával. Igény esetén elérhető beépített WiFi-vel, 4G-vel és beépített fogyasztásmérővel is. Az ID. töltő intelligens funkciói a We Connect ID. applikációban vezérelhetők.

Telepítési szolgáltatásunkkal a beépítést is olyannyira megkönnyítjük, amennyire csak lehet - az előzetes online felméréstől egészen a beszerelésig. Röviden: teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Természtesen arra is van lehetőség, hogy az ID. töltőt saját villanyszerelőjével szereltesse be. Mind a kívánt ID. töltő változatot, mind pedig a telepítési szolgáltatást megrendelheti kényelmesen online vagy közvetlenül márkakereskedőjénél is. További információkat a moon-power.hu honlapon a Szolgáltatások címszó alatt talál.

Ismerje meg Ön is az ID.3 1ST modellt

Készen áll az elektromobilitásra?

Play Áruház*
App Store*

Az új Volkswagen EV Check App alkalmazásunkkal elemezheti a menettulajdonságokat, és megtudhatja, készen áll-e az elektromos mobilitásra - és hogy melyik elektromos Volkswagen felel meg legjobban az Ön igényeinek. Személyes profilja megmutatja Önnek, milyen lenne például az új ID.3-mal közlekedni, milyen messzire jutna el vele, mennyibe kerül, hol található a legközelebbi töltőállomás és mennyi ideig tart a töltés. Az ID.3-at az alkalmazáson keresztül is felfedezheti a kiterjesztett valóság (augmented reality) segítségével. Sci-finek tűnik. De ma már valóság. Próbálja csak ki. (Magyarországon a gyárilag rendelkezésre álló funkciók közül nem mindegyik érhető el.)

 

Volkswagen konfigurátor

 

Katalógus

 

ID.3 1ST várólista felíratkozás

 

Bíró
Zoltán

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 022
Mobiltelefonszám: +36 20 540 42 43
Fax:

Szőke
Gábor

VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám: +36 76 503 046
Mobiltelefonszám:
Fax:

Szabó
Márkó

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 028
Mobiltelefonszám:
Fax:

A CO2-kibocsátást - amennyire csak lehetséges - a Volkswagennél kerüljük, ahol nem lehet, ott csökkentjük. A beszállítóinkat ennek megfelelően szintén erre kötelezzük. Az olyan CO2-kibocsátást, amely a Volkswagennél, illetve az ellátási lánc tagjainál nem kerülhető el vagy csökkenthető, tanúsított klímavédelmi programok által azonos mértékben ellensúlyozzuk. Minden ID.3 1ST modell megnövelt teljesítménnyel rendelkezik, amelynek révén 2 másodperccel jobban gyorsul, így már 7,3 másodperc alatt eléri 0-ról a 100 km/h-s sebességet. Az állami támogatás biztosításának feltétele, hogy az ügyfél még a jármű adásvételi szerződésének megkötése előtt regisztráljon az IFKA (elbíráló szerv) honlapján (Ifka.hu). A regisztráció után az ügyfél megkapja a támogatói okiratot, mellyel szerződést tud kötni az elektromos autót forgalmazó kereskedésben. A kereskedő a szerződésen rögzíti az okirat számát és az IFKA rendszerében hozzá tudja rendelni az autót a kereskedéshez. Tisztán elektromos autókra 11 millió forintig 2,5 millió forint támogatást biztosít az állam. 11-15 millió forintig a támogatás összege 0,5 millió forint. Részletes és aktuális információk: https://elektromobilitas.ifka.hu A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiók szükséges, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect Startba. Továbbá külön We Connect Start szerződést is kell kötnie a Volkswagen AG-val online. A jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű We Connect ID. applikációban történő regisztrációjára, és ezáltal a We Connect Start szolgáltatásait a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. A We Connect Start online mobilszolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ezzel kapcsolatos, Európa területén belül felmerülő adatforgalmi költségeket a hálózati lefedettség keretében a Volkswagen AG viseli. Az internetes adatformalom további költséggel járhat az adott díjcsomagtól függően, különösen külföldi használat esetén (pl. roamingdíjak). Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. A csomagokban részletezett egyes szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb információért keresse fel a www.connect.volkswagen-we.com oldalt vagy forduljon Volkswagen-partneréhez. Mobiltelefonos tarifákról és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál. Az ID. töltő opcióként rendelhető a Volkswagen ID. modellekhez, nem része a szériafelszereltségnek. *A szolgáltatás rendelkezésre állásáról érdeklődjön a Volkswagen márkakereskedésekben.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.