Brill Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Az új Audi Q6 e-tron
2024.04.29.
Aktuális

Az új Audi Q6 e-tron

Akár 625 km-es hatótávval

 Q6 SUV e-tron

Elektromos – és tele csodálatos részletekkel
Az Audi Q6 e-tron⁵ új szintre emeli az elektromos mobilitást az Audinál. A prémium SUV-modell kiemelkedő elektromos menetteljesítményeivel, progresszív formavilágával és digitális belterével bizonyul különösen vonzónak.

Gyors-konfigurátor
Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q6 e-tron modellt!

Töltéskor is jól teljesít
A nagyteljesítményű töltőállomásokon (HPC) nagyjából 21 perc² alatt tölthető fel az Audi Q6 e-tron⁵ nagyfeszültségű akkumulátora 10-ről kapacitása akár 80 százalékára. Az utazások alatti gyorstöltési megállók során mintegy 10 percet² igényel akár 255 kilométerre elegendő energia felvétele.
 
Jövőbemutató térkialakítás
Az Audi Q6 e-tron⁵ érkezésével teljesen újszerű beltér-koncepció valósulhat meg az Audinál. Az igényes anyagokból kialakított, strukturált felépítés egyfajta vizuálisan letisztult, futurisztikus összhatást kölcsönöz a belső tér számára.
 
Progresszív „E-dizájn”
Az Audi Q6 e-tron⁵ jövőt idéző formavilága progresszív sportossággal ötvözi erőteljes SUV-karakterét.
 
„E-performance” – a következő szint
Akár 625 km¹ elektromos hatótávjával, valamint az erőteljes hajtásrendszerének és a gyorstöltés során nyújtott kiváló töltési jellemzőinek köszönhetően immár új minőségi szintre léphet az autózás az Audi Q6 SUV e-tron quattro volánja mögött.
 
Hálózatba kapcsolt beltér
Tapasztalja meg az új, digitális belső tér élményét, amely olyan megoldásokat kínálhat, mint a panoráma-kijelzők, a Kiterjesztett valóság head-up kijelző (Augmented Reality Head-up Display)⁶,⁷,⁸, az Audi-asszisztens (Audi Assistant)⁹, a vezetőajtó kezelőegysége, a dinamikus interaktív fény⁶,⁷ és a fejtámla-hangsugárzókat is magában foglaló térhangzás⁶,¹⁰.
 

Image

Progresszív belső kialakítás
Fedezze fel a felső és alsó beltér-elemek új dizájnját – az ajtókárpitoktól a műszerfalon át, egészen a középkonzolig. Hasonlóképpen letisztult és rendezett a kezelőelemek elhelyezése.

A természeti erőforrásokat kímélő anyagok
Az Audi Q6 e-tron⁵ esetében már a tervezéskor megjelenik a hosszú távú fenntarthatóság gondolata. Számos komponens – például a tetőkárpit és az ülések – tartalmaz bizonyos részarányban újrahasznosított anyagokat.
Megjegyzés: A képen az Audi SQ6 SUV e-tron¹¹ látható.


Intelligens fénydizájn
Az interaktív fény – vagyis a Hangulatvilágítás-csomag plusz⁶,⁷ részeként a szélvédő alatt húzódó dinamikus fénysáv – széles színspektrumával nemcsak informatív és a pillanatnyi helyzetnek megfelelő támogatást¹² nyújt a vezető számára, hanem a beltér mély benyomást keltő megjelenéséről is gondoskodik.
 
Dőljön hátra és merüljön el a zenében
Összesen 16 hangsugárzó tölti meg a belteret háromdimenziós térhangzással, a vezető és az első utas fejtámlájában⁶,¹⁰ pedig két-két további hangszóró egészíti ki őket, személyes hangzónákat alakítva ki például a diszkrét telefonáláshoz vagy épp a visszafogott navigációs utasításokhoz.
 
Softwrap beltér
A felső és alsó beltér-elemek újszerű formavilága tágas belső térérzetet nyújt, miközben igényes anyagokkal kapcsolja össze az egyes területeket.
 
A természeti erőforrásokat kímélő anyagok
Az Audi Q6 e-tron⁵ esetében már a tervezéskor megjelenik a hosszú távú fenntarthatóság gondolata. Számos komponens – például a tetőkárpit és az ülések – tartalmaz bizonyos részarányban újrahasznosított anyagokat.

Használja ki most az elektromosság kínálta előnyöket!
Tájékozódjon az Audi elektromos járművei kínálta lehetőségekről és élvezze elektromos előnyeiket.

Image
Image


Sándor Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 

László Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó és finanszírozási ügyintéző
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.