1. Hírek
  2. A CUPRA 3. évfordulóját ünnepli, és öt hengeres szívvel mutatja be a Formentort
2021.02.22.
Esemény

A CUPRA 3. évfordulóját ünnepli, és öt hengeres szívvel mutatja be a Formentort

A CUPRA Formentor, az első, egyedülállóan a márkának kifejlesztett jármű, a CUPRA 3. évfordulójára a CUPRA Formentor VZ5 világpremierjével lép a következő szintre.

A CUPRA 3. évfordulóját ünnepli, és öt hengeres szívvel mutatja be a Formentort

> A CUPRA Formentor VZ5 2,5 TSI öthengeres motorral van felszerelve, amely 390 lóerőt és 480 Nm forgatónyomatékot szolgáltat, ami az autók rajongóinak a teljesítmény maximális kifejezését jelenti

> 0-ról 100 km / h-ra csupán 4,2 másodperc alatt gyorsul

> Nagy teljesítményű, 18 collos, hatdugattyús Akebono féknyergek exkluzív CUPRA 20” alufelnikben

> A maximális teljesítményt exkluzivitással párosítja, a mindössze 7 000 darabos korlátozott gyártási ciklusnak köszönhetően

 

Martorell, 2021-02-22. - A CUPRA Formentor, az első, egyedülállóan a márkának kifejlesztett jármű, a CUPRA 3. évfordulójára a CUPRA Formentor VZ5 világpremierjével lép a következő szintre.

Öthengeres szívet párosít a nagy teljesítményű CUV-hoz, még nagyobb dinamizmust, valamint még kifinomultabb és exkluzívabb élményt nyújtva. A CUPRA Formentor VZ5 célja egy még egyedibb ajánlat elérhetővé tétele.

A CUPRA Formentor már a CUPRA DNS-ének manifesztuma, amelyet úgy terveztek és alkottak meg, hogy olyan ikonikus modell legyen, amely ötvözi az innovációt, valamint az intuitív és dinamikus vezetési élményt. A Formentor VZ5 átlépi ezen attribútumokkal a határokat.

„Amikor a CUPRA 3. évfordulóját ünnepeljük, a Formentor VZ5 az elismert öthengeres benzinmotor használatával teszi emlékezetessé ezt az alkalmat, amely a nagy teljesítményét még kifinomultabb külsővel ötvözi annak érdekében, hogy a jármű az autók rajongóinak a maximális teljesítmény kifejezője legyen, - mondta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke.

A CUPRA Formentor VZ5 sportos formája a hátsó részre helyezett vizuális hangsúly és a motorháztető hossza kiemeli dinamikus arányait, és a szoborszerű forma alatt az öthengeres 2,5 literes TSI motor lapul, amely 390 lóerőt (287kW) és 480Nm nyomatékot szállít. Egy motor, amely maximalizálja az izgalmat a volán mögött.

Tökéletes eszköz arra, hogy a CUPRA 3. évfordulóját önálló márkaként ünnepelje, és folytatva a munkát ösztönzést jelentsen a CUPRA DNS-t magukénak tudó járművek létrehozására. Olyan járműveket megépítésére ösztönözzön, amelyek sokféleséget kínálnak, és függetlenül attól, hogy Ön rajongó vagy minden nap minden helyzetben kívánja vezetni, egyformán kívánatosnak találja..

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.