Brill Az új SEAT Leon, Leon Kombi és eHybrid modellek

  1. Brill Kft.
  2. Az új SEAT Leon, Leon Kombi és eHybrid modellek
2020.03.08.

Az új SEAT Leon, Leon Kombi és eHybrid modellek

Ha kell vakmerő és erős. Ha kell a tökéletes családi tér.

Az új SEAT Leon Kombi

A SEAT Leon Sportourer olyan kiemelkedő eleganciával rendelkezik, amire mindig is vágyott. A hosszabb felépítés növeli a belső tér komfortját és tágasságát. Minden benne van, amit elvárna egy autótól, hogy gyerekjáték legyen szülőnek lenni.

A stílusos családi élet.
A SEAT Leon Sportourer úgy lett kialakítva, hogy gyönyörűen sokoldalú teret nyújtson, mellyel nem veszít egy cseppet sem stílusából, mégis elég helyet kínál a család számára. Hogy még több eleganciát kapjon, a küszöbborítás, az ablakkeretek és a hűtőrács krómozott elemekkel vannak ellátva.

Garantált fényviszonyok.
A Full LED fényszórók gondoskodnak arról, hogy kedvezőtlen fényviszonyok között se kerülhesse el semmi a figyelmét az úton. Emellett a LED-technológia nem csupán hosszú élettartamú, de fogyasztása is alacsony.  

Itt mindennek talál helyet.
Mekkora csomagtartó hely számít túl soknak?  Egy mozgalmas élet mellett sosem lehet elég belőle. Ezért tettünk 1470 literesre bővíthető teret a SEAT Leon Sportourerbe. Lenyűgöző nem igaz? Egy ilyen nagy térrel eljött az idő, hogy minden tervét megvalósítsa.

Szülőnek lenni jó!
Élvezze a családdal eltöltött időt a SEAT Leon Sportourer új kiemelkedő stílusú XCELLENCE változatával. Hozza ki a legtöbbet minden útból, és utazzon eleganciával a krómozott kiegészítőknekés apró részleteknek köszönhetően.

Korszerű technológia.
A SEAT Leon Sportourerhez olyan technológiai újításokat tettünk, melyek élvezetessé varázsolják a a családi életminden egyes pillanatát. Olyan extrák találhatóak meg benne, mint a vezeték nélküli mobiltelefon töltő, vagy a parkoló asszisztens, amelyek minden utat megkönnyítenek.

Mindig a helyes úton.
A Navi Plus 8" érintőképernyős rendszerrel megtalálja a legyorsabb utat, bárhová is menjen.  Mindegy, hogy a fiát kell foci meccsre vinnie, vagy csak bevásárlásra menne, mindig időben fog megérkezni.

Konfigurátor


Az új SEAT Leon.

Vakmerő. Erős.
 Új, merész design. Még több tér. Végignyúló Full LED fényszórók hátul.

SEAT Connect
A Te autód, mindig elérheted.
Több dologhoz kapcsolódik, mint korábban bármikor. A SEAT Connect segít autód irányításában, akár a vezetőülésben ülsz, akár az autódtól távol.

Technológia
Modern megoldások.
Minden zökkenőmentes, hála a feltűnés nélkül tökéletesen integrált rendszereknek. Az autódat irányítáni most egyszerűbb, mint valaha. Minden információ szempillantás alatt ott van a digitalis műszerfalon, melyet személyre szabhatsz. 

Design
Modern, korszerű megjelenés
Hangsúlyos vonalak. Sporots külső. Korszerű beltér és fejlett fényrendszer.Ha a napfényben születsz, mindig az élet naposabb oldalát látod. Az új SEAT Leon pont ilyen. Új dimenziókat nyit meg előtted, hogy mindig nagyban gondolkodhass és vidáman állj szembe a kihívásokkal. 

Kidolgozott részletesség.
Készülj a reflektorfényre.
Ha a napfényben születsz, mindig az élet naposabb oldalát látod. Az új SEAT Leon pont ilyen. Új dimenziókat nyit meg előtted, hogy mindig nagyban gondolkodhass és vidáman állj szembe a kihívásokkal.

Konfigurátor


SEAT Leon eHybrid
Egy új kezdet ereje. Az új SEAT Leon e-Hybrid eljuttat célodhoz. A tisztán elektromos módon megtehető távolság 60km, kombinált meghajtási módot választva ez akár 800 km is lehet. 

A plug-in elektromos motor 85 kW, az 1.4 TSI motor pedig 150 kW teljestményre képes. 2 erőforrás. Együtt erősebbek. 

Ha néha megállsz, messzebb is juthatsz. A fékezéskor automatikusan újratölt a Leon akkumulátora, így nagyobb hatótávra lehet képes. A modell értékesítésének kezdete várhatóan 2020. második félévében várható. 

Felvillanyozó élmények sora.

Élvezd a vezetés pillanatait alacsony károsanyag kibocsátás mellett. Itt az új SEAT Leon eHybrid. A legtöbbet akarod kihozni mindenből? Praktikus kezdés egy pozítiv változáshoz. Az új SEAT Leon e-hybrid 100%-ig elektromosan fut és csak akkor vált benzines hajtásra, amikor lemerült az akkumulátor.

Milyen a Plug-In e-Hybrid?

Elektromos. Benzines. Még több erővel.
Az új SEAT Leon e-Hybrid több mint egy átlagos hybrid autó. A legtöbbhöz hasonlóan automatikusan újratölti az akkumulátort, de hálozatról is töltheted akár. Ez azt jelenti, hogy első sorban az elektromos hajtást használja, a benzin motort csak extra erőforrásként használja. Ha feltöltenéd, csak egy átlagos hálozati aljazatba kell dugnod. 

Konfigurátor


László
Damásdi
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:
Donát
Rittgasszer
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 066
Mobiltelefonszám: +36 70 332 89 44
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.