1. Brill Kft.
  2. Az új ID. Buzz Cargo:
2022.06.01.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Az új ID. Buzz Cargo:

az üzleti célú mobilitás új dimenziója

 Az új ID. Buzz Cargo

WLTP szerinti maximális hatótávolság: kb. 420 km
Töltési idő 5%-80%10: kb. 30 perc

ID. Buzz Cargo: az üzleti célú mobilitás új dimenziója

Ön milyen igényeket támaszt egy modern, üzleti célú használatra alkalmas kisteherautóval szemben? Elektromos hajtás, elegendő rakodótér, továbbá alkalmasság nagy távolságok megtételére is: az új
ID. Buzz Cargo-ban mindez elérhető. A modern hálózatba kapcsolásnak, a digitális rendszereknek és a számos intelligens funkciónak köszönhetően pedig még egy kicsit könnyebbé teheti mindennapjait. Az innovatív ID. Buzz Cargoval az üzleti célú mobilitás új generációját hozzuk az utakra. A megjelenésében az első Bulli által inspirált új ID. Buzz Cargo a Volkswagen első teljesen elektromosnak tervezett kisteherautója. Az eredmény: egy erős és fenntartható haszonjármű, amely a mindennapi élet szinte minden kihívásával megbirkózik.

Image
Image

Újragondolt raktér: igazi rakodómesterré teszi az
ID. Buzz Cargo-t

Nagy raktér, kompakt méretek, ugyanakkor teljesen elektromos hajtás: az ID. Buzz Cargo készen áll arra, hogy újradefiniálja az üzleti célú mobilitást. Modern raktér-kialakításának köszönhetően keresztben elhelyezve két Euro-raklap számára biztosít helyet. Az ID. Buzz Cargo igazán lenyűgöző: nagy, akár 3,9 köbméteres1 raktérkapacitásával és akár 650 kg hasznos teherbírásával. A vezetőfülke okos tárolókoncepciója is rengeteg helyet rejt, itt rendezetten és biztonságosan elfér szinte az összes mindennapi munkaeszköz - a munkakesztyűtől kezdve a colstokig. A nagy teljesítményű elektromos hajtással opcionálisan akár 1000 kg-os tömegű teher is könnyedén vontatható. Ettől válik az új
ID. Buzz igazi munkagéppé.

Image

Még fenntarthatóbb működés a modern üzleti célú mobilitás érdekében

Az új ID. Buzz Cargo modern mobilitást kínál szinte minden vállalkozás számára - még akkor is, ha nagyobb távolságokat kell megtennie. Az ID. Buzz Cargoval akár 420 kilométert3 is megtehet CO2-semlegesen2, újratöltés nélkül. Mostantól a Plug & Charge4 technológia könnyíti meg a töltést útközben a nyilvános töltőoszlopokon Európa-szerte. Önnek csupán csatlakoztatnia kell a töltőkábelt és a töltés megkezdődik. Ezen túl az elektromos hajtásnak köszönhetően az ID. Buzz Cargoval behajthat olyan belvárosi környezetvédelmi zónákba, amelyek a belső égésű motorral rendelkező járművek számára korlátozottak lehetnek. Az új ID. Buzz Cargo így teszi még rugalmasabbá az Ön vállalkozásának mobilitását.

Image

A holnap technológiája már ma az
ID. Buzz Cargo modellben

Az új ID. Buzz Cargo számos digitális funkcióval és előremutató technológiával segíti Önt a mindennapokban. Kérésére akár 30 asszisztensrendszerrel is felszerelhető, az opcionális LED-Mátrix fényszórók pedig megfelelő látási viszonyokat biztosítanak:
Az új ID. Buzz Cargo magas szintű kényelmet és minőséget nyújt. A beépített SIM-kártyának köszönhetően ugyanakkor "mindig online". Így könnyen naprakészen tarthatja az ID. Buzz Cargo digitális funkcióit.

ID. Buzz Cargo: igazi üzleti célú elektromos mobilitás

Image

Jól átgondolt: sok hely kis területen

Kompakt méretek, mégis nagy raktérkapacitás, mindez teljesen elektromosan: az ID. Buzz Cargo-val újradefiniálhatja vállalkozása mobilitását. A modern MEB platformnak köszönhetően az új ID. Buzz Cargo kis alapterületen maximális rakteret kínál: a rakodófelületen elfér két, keresztben elhelyezett EUR raklap. Az ID. Buzz Cargo összesen akár 3,9 köbméter1 árut tud szállítani. Praktikus: a vezetőfülke és a rakodótér között rögzített válaszfal igény szerint ablakkal és rakodónyílással is felszerelhető. Az opcionálisan a vezetőoldalon elhelyezhető második tolóajtó még kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi a rakodást. Az új ID. Buzz Cargo emellett nagyszerű fordulékonysággal kombinálja a nagy raktérkapacitást: a mindössze 11,09 méteres kis fordulókör különösen a nagyvárosok szűk utcáin való közlekedés során kifizetődő. Fordulékony, variálható és tágas, kompakt méretekkel: így teljesíti az új ID. Buzz Cargo a modern üzleti célú mobilitás szinte minden kihívását.

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos információkról? Keresse kollégánkat!

János
Leitert
VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 020
Mobiltelefonszám +36 30 955 96 07
Fax 


A Volkswagennél - amennyire csak lehetséges - kerüljük és csökkentjük a CO₂-kibocsátást. Ennek megfelelően a beszállítóinkat is kötelezzük a CO₂-kibocsátás elkerülésére és csökkentésére. A Volkswagennél, illetve a beszállítói lánc résztvevőinél a nem elkerülhető és csökkenthető CO2-kibocsátást kötelezettségvállalásaink révén azonos mértékű, tanúsított klímavédelmi programokkal ellensúlyozzuk.


A járműnek és a töltőállomásnak rendelkeznie kell a Plug&Charge funkcióval.
A Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) alapján az új ID. Buzz Pro legjobb hatótávolságú felszereltséggel rendelkező változatának a görgős próbapadon elért tisztán elektromos hatótávolsága. A tényleges, tisztán elektromos WLTP hatótávolság a felszereltségi szinttől függően eltérhet. A tényleges, tisztán elektromos hatótávolság a gyakorlatban függ a vezetési stílustól, sebességtől, kényelmi/mellékfogyasztók alkalmazásától, külső hőmérséklettől, utasok számától/rakománytól és a domborzati viszonyoktól.

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatók. Általában a leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában forduljon Volkswagen haszonjármű-forgalmazójához vagy vegye igénybe a Volkswagen haszonjármű-konfigurátort. Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. A bruttó ár szabadon megszabott, nem kartellezett irányár, amely tartalmazza a 27% áfát, a forgalomba helyezési illetéket (NoVa), a NoVa-ról szóló törvény 6. bekezdésében megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Szövegeink jobb olvashatósága érdekében a személyi vonatkozású szavaknál a férfi vagy a női változatot használtuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A forgalomba helyezési illeték (NoVA), valamint az illetmény az EK-típusengedélyben meghatározott értékek szerint számítandó. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben.

Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.