1. Brill Kft.
  2. Az új ID. Buzz
2022.03.16.
Újdonság a Volkswagenről

Az új ID. Buzz

Az új ID. Buzz Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt, teljesen újragondolt

 Az új ID. Buzz


A nagy dolgok egy mosollyal kezdődnek

Az új ID. Buzz az elektromos korszak ikonja. A modell indulásához további nagy ikonokkal álltunk össze:
a STAR WARS hőseivel. Ők az első pillanattól kezdve lelkesek voltak. Az ID. Buzz nemcsak összehasonlíthatatlan vonzerejével, hanem a legmodernebb technológiákkal és egy teljesen új térérzettel nyűgöz le. Ez teszi intelligens útitárssá minden kalandhoz. Bármelyik galaxisban.

Egyszerűen galaktikus

Az új ID. Buzz nem egyszerűen "hightech", hanem "human-tech". Okos útitárs, aki a jellegzetes mosolyával azonnal kellemes hangulatot teremt. Habár nem droid, de biztosak vagyunk benne, hogy az ID. család legújabb tagja azonnal rajongókat szerez, ahol csak felbukkan.

A színész Ewan McGregor lesz a Volkswagen új márkanagykövete

Ewan McGregorral jelentős erősítést hoztunk a fedélzetre. A színész lelkes Volkswagen-rajongó, aki saját veteránautó-kollekcióval rendelkezik, amelyből az egyiket maga alakította át elektromos meghajtásúvá. Az UNICEF egyesült királyságbeli Jószolgálati nagyköveteként jótékonysági célokért kampányol szerte a világon. Ez teszi Ewant tökéletes partnerré egy közös küldetésben: a jövő mobilitásának fenntarthatóbbá tételében.

A Volkswagen új generációja

A teljesen elektromos ID. Buzz modellel visszahozzuk az ikonikus formavilágot. A legmodernebb technológiák és a rugalmas helykihasználás biztosítják a mobil kényelmet, amely új fejezetet nyit.

Image

Dizájn: forradalom evolúció helyett

Egyedülálló lehetőség volt a legendás Volkswagen Bullit újraalkotni. Ezt ki is használtuk az ID. Buzz modellel. A Bulli jellegzetes dizájnörökségét öntöttük új formába, hogy megőrizhessük ikonikus formatervezését az elektromobilitás korszakában is. Meghatározó stílusú az áramvonalas sziluett és a lapos, hosszanti tetővonal, amely egészen a hátsó részig húzódik. A nagyfokú mindennapi használhatóságot a kompakt arányok és a kis fordulókör biztosítják, amelyekkel az ID. Buzz méretei ellenére dinamikusan mozog az utakon.

Image

Fenntarthatóság: nagy ötlet egészen a legkisebb részletekig

Az ID. Buzz-t az alapoktól építettük újjá: teljesen elektromossá és mindenekelőtt: fenntarthatóvá - a CO2-semleges mérlegű1 gyártástól és átadástól egészen a használatig. Ezért tanúsított Volkswagen Naturstrom ajánlatunk biztosítja, hogy Ön közvetlenül a jármű átadását követően helyi károsanyag-kibocsátás nélkül kezdje meg útját. Az újrahasznosított anyagok széles körű használata  - például az üléshuzatokban és a tetőkárpitban - mellett az állati bőr alkalmazásának megszüntetése a teljes beltérben is mutatja, hogy a fenntartható termékek fejlesztésében átfogó megoldásokra törekszünk.

Konfigurátor

Térkoncepció és technológia: a szabadság új hálózata

Az erőteljes ID. Buzz merőben új helykihasználást eredményez. Az ID. Buzz tágas belső terében a legmodernebb technológiáink dolgoznak. Ilyen pl. az innovatív ID. Light, ami a járművezetővel vizuálisan kommunikál. Vagy az Over-the-Air frissítések, amelyekkel aktualizálhatók a funkciók2. A Car2X-kommunikációnak köszönhetően az ID. Buzz valós időben kaphat közlekedési információkat. A több mint 30 asszisztensrendszerrel ellátott ID. Buzz-zal nagy lépést teszünk a részben automatizált vezetés felé.

Image
Image

Az ID. Buzz Cargo

 ID. Buzz Cargo fenntartható módon változtatja meg üzleti mobilitását.


A jövő szállítójárműve


Az ID. Buzz Cargo-val a munkája során is részesül a költséghatékony elektromobilitás előnyeiből. A kifejezetten munkahelyi kihívásokra kialakított raktérkoncepció és nagy raktér csak egy a számos erőssége közül.

Image

Tovább az új
ID. Buzz Cargo oldaláraImage

Otthoni fali töltőkészülék: az ID. Charger4

A munkahelyi parkolóban, a szupermarket előtt, autópályán vagy a parkolóházban: az ID. Buzz szinte mindenhol tölthető. A kényelmesebb töltést az ID. Charger biztosítja: gyorstöltésre alkalmas fali töltőkészülék saját ajtaja előtt.

Image

Kényelmes otthoni töltés

Az Elli ID. Charger az Ön személyes töltőoszlopa. Egyszeri telepítést követően az ID. Buzz éjjel is tölthető, így energiával teljesen feltöltve indíthatja a napot. Az internet-csatlakozásra alkalmas ID. Charger Connect és Pro intelligens energiamenedzsmenttel rendelkezik és alkalmazás segítségével távolról vezérelhető, konfigurálható és kezelhető.

A Volkswagen hírlevéllel nem marad le semmiről

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos hírekről? Akkor iratkozzon fel Volkswagen hírlevelünkre. Itt első kézből értesülhet az ID. Buzz újdonságairól.

HÍrlevél
Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 
Márkó
Szabó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 
Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 

Nem akar lemaradni az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellekkel kapcsolatos hírekről? Akkor iratkozzon fel Volkswagen hírlevelünkre. Itt első kézből értesülhet az ID. Buzz újdonságairól.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.