Brill Audi Skysphere koncepcióautó. Lenyűgöző design és progresszív ötletek

  1. Brill Kft.
  2. Audi Skysphere koncepcióautó. Lenyűgöző design és progresszív ötletek
2021.10.03.
Újdonság az Audiról

Audi Skysphere koncepcióautó. Lenyűgöző design és progresszív ötletek

Újraértelmezett prémiummobilitás

 Az Audi skysphere concept¹ világpremierjének különlegességei

Az Audi skysphere concept¹ a márka koncepciómodelljeinek új családjának első tagja, amely egyetlen cél jegyében született: megalkotni az autózás olyan jövőjét, ahol a jármű immár egyfajta élménytérré és az "élmények eszközévé" ("Experience Device") lép elő. Az elektromos hajtásrendszerű, kétajtós roadster az automatizált² vezetés vízióját, a belső tér forradalmian újszerű kialakítását és a teljeskörű digitális ökoszisztémát egyesíti magában.


Image

Az Audi skysphere concept¹ világpremierjének különlegességei

A dizájn és az élmény az Audi skysphere concept alkotta izgalmas együttesét alapjaiban határozta meg az ingolstadti formatervezők és konstruktőrök és a malibui Audi Design Loft csapatának fizikai és virtuális együttműködése. Ebből pedig már egyértelműen adódott, hogy a tanulmány ünnepélyes leleplezése, azaz a "Fejlődés ünnepe" ("Celebration of Progress") alkalmával is találkozik e két világ. Élje át ismét, amint Hildegard Wortmann, az igazgatótanács tagja, Henrik Wenders, az AUDI brand igazgatója és Gael Buzyn, a malibui Audi Design Loft igazgatója bemutatja az elsőt a márka három új koncepciómodellje közül.

Az ötlettől a koncepcióig: így született az Audi skysphere concept¹


Az Audi skysphere concept¹ megalkotása hagyományos kézi munkával ötvözte a digitális formatervezést. A dokumentumfilmből kiderül, hogyan zajlott a fejlett 3D-technológia alkalmazásával a tervezési folyamat, a malibui Audi Design Loft csapata és ingolstadti kollégák között sok ezer kilométer távolságból. Az újszerű beltér kialakításába és elkészítésébe is betekintést kínál a koncepciómodell, amely sportautó és limuzin is egyben.


Image

Előttünk a jövő

Az Audi skysphere concept¹ csupán a kezdet - azon tanulmánymodellek és ötletek sorában, amelyekkel az Audi kívánja újraértelmezni a mobilitás jövőjét.


Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben.

²Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben. A bemutatott automatizált vezetési funkciók jelenleg fejlesztés alatt álló technikák, amelyek nem érhetők el sorozatgyártású modellekhez és csak a rendszerek működési határain belül alkalmazhatók. A műszaki rendszerek és funkciók minden bemutatott alkalmazási lehetősége csupán egy lehetséges koncepciót képvisel és az adott ország jogszabályi előírásainak függvénye.

Image

Audi ismertető videók

Akár most vásárolt új Audi gépkocsit, akár egyszerűen új technikákat szeretne felfedezni, az Audi ismertető videóiból mindent megtudhat, ami csak szükséges, mégpedig egyszerűen összefoglalva és szemléletes magyarázatokkal.
Sándor
Földvári
AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 
László
Szabó
AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.