Brill Ajánlatok és akciók

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Fabia Tech
2024.04.01.
Ajánlatok és akciók

Fabia Tech

Fabia Tech magasabb felszereltség, kedvezőbb áron.

Fabia Tech

A teljesen új Škoda Fabia

Elállt a tőle szavad? Segítünk! Magabiztosan modern, dinamikus, színes és magával ragadó! De akár azt is mondhatnánk, hogy stílusos és elegáns. És még ezernyi jelző, ami mind igaz a vadonatúj Fabia megjelenésére. Egy kisautó mely nagyra nőtt, és ez nem csak a helykínálatára igaz. Városban vagy városon kívül, a vadonatúj Fabia kiegyensúlyozott vezethetőségével elkápráztat majd téged is. A benzinmotorok széles kínálatából pedig könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

A vadonatúj Fabia egy újabb lépéssel előrébb viszi a Škoda formatervezési nyelvét.  Úgy terveztük, hogy bármilyen szögből is látod, mindig újabb és újabb érdekes részleteket fedezhess fel benne. Persze mindez nem öncélú. Büszkék vagyunk arra, hogy a légellenállási együttható a kategóriában a legalacsonyabb (0,28-tól). Hogy miért fontos ez? Mert ezzel sikerült alacsonyan tartani a fogyasztást, és ezáltal a károsanyag kibocsátást is. Hihetetlennek tűnhet, de az új Fabia képes megtenni akár 900 kilométert is egyetlen tank üzemanyaggal.

Te szeretnél egy szürke világban élni? Mi sem!

Ha egy színnel kellene jellemezned magad, melyik lenne az? Ugye, hogy nem könnyű! De miért kellene egyetlen színhez ragaszkodnod? A vadonatúj Fabia számára összeállított színpaletta és a Color Concept segítségével nem is kell! Ez lehetővé teszi számodra, hogy a tető és a külső visszapillantó tükrök más színűek legyenek, mint az új Fabia karosszériája. 

Belső tér

Minden barátodnak jut elég hely.

Akár négyen, akár öten vagytok, nem kell félni. A vadonatúj Fabia-ban mindenki számára elegendő hely van. Az ülések átgondolt kialakítása garantálja a kényelmes utazást. Ha gyermekülésekben szállítod gyermekeidet, az Isofix és a TopTether rögzítési pontok isteni segítséget jelentenek. A hátsó szélső üléseken szériafelszereltség, opcionálisan pedig az első utasüléshez is elérhetőek. 

Egy számmal nagyobb a csomagtér. Is.

A teljesen új Fabia továbbra is a praktikusság és az ötletes megoldások mintapéldánya. A csomagtér immár 380 literesre nőt, és ezzel nem csak riválisait előzi meg, de az egy számmal nagyobb autók között is tisztességes méretnek számít. A hátsó ülések háttámláinak lehajtásával a csomagtartó kapacitása 1190 literre nő. A csomagtartó szabályos formája és a számos Simply Clever megoldás tovább fokozza a praktikumot.

Image

Tágas és jól felszerelt belső tér, minőségi anyagok és ötletes Simply Clever megoldások. Ezek várnak rád az új Fabia utasterében. Tekinteted azonnal magára vonja az elegáns kétküllős kormánykerék, az új - akár digitális - műszeregység és az akár 9,2" méretű képernyővel rendelkező multimédiás rendszer. A figyelmet érdemlő részletek közé tartozik a belső ajtókilincsek formázása, melyek megvilágítottak is lehetnek, és a műszerfal díszítése, amely a belső tér teljes szélességében húzódik, két vége pedig a kerek szellőzőnyílásokba fut ki.

Tárolóhelyek

Image

Asszisztens rendszerek

Szépség, tágasság, praktikum. De mi a helyzet a biztonsággal?

Az akár 9 légzsák a biztonság egy új szintjét jelenti számodra és utasaidnak. Ugyanilyen fontos az autó merev váza, valamint a biztonsági rendszerek és vezetői asszisztensek széles választéka. Mindent egybevetve, a vadonatúj Fabia-ban igazán biztonságban érezheted magad.

Image

Érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Erzsébet Apró

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám +36 76 503 080
Mobiltelefonszám +36 70 596 06 35
Fax 

Nikoletta Csúri


Telefonszám +36 76 503-079
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.