Volkswagen Arteon - Dinamika és dizájn csúcsformában.

Aerodinamikus körvonalak, ablakkeret nélküli ajtók, markáns farkialakítás – az új Arteon nem csupán az első pillantásra magával ragadó.
VW Arteon 2.0 TDI SCR

Külső megjelenés
Vonzza a tekintetet – minden irányból

Megnyújtott körvonalai és hosszú tengelytávja semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek az Arteon számára - s az összes üléshelyen bőséges teret. Vonzzák a tekintetet az ablakkeret nélküli ajtók, amelyek klasszikus fastback-stílusjegyként igényes eleganciát sugároznak.

 

Farkialakítás
Mély benyomást keltő fénydizájn

A modern, LED-technikájú hátsó lámpák kifejező megjelenést és különös dinamikát kölcsönöznek az új Arteon számára. Dinamikus irányjelzőinek mozgó fénye egyszerre feltűnő és biztonságos.

 

Belső tér
Érezhető formák

Tapasztalja meg Ön is az új Arteon vezetőülésének élményét, amely nem csupán megjelenésében, hanem tapintásában is magával ragadó. Például az R-Line logóval és díszvarrásokkal készülő, bőrbevonatú, multifunkciós sportkormány, illetve az opcionális Silver Rise alumínium dekorbetétek révén. Ugyancsak hívogatóak a kívánságra rendelhető, csúcsszínvonalú komfortülések, nappabőr kárpitozásukkal, belső felületükön Carbon Style bevonatú oldalpárnáikkal, díszvarrásaikkal és díszhajtásaikkal, valamint elöl hímzett R-Line logóikkal - hogy Ön minden egyes utat minden érzékszervével élvezhessen.

 

Multifunkciós kormánykerék és Active Info Display
Ilyen kellemesen is informálódhat

A fűthető és bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékkel nem csupán az új Arteont irányíthatja, hanem menet közben is hozzájuthat az Ön számára fontos információkhoz. Az innovatív Active Info Display kijelzőfelületén mindent közvetlen látóterében tekinthet át: a sebesség- és fordulatszámmérőtől és a kilométerszámlálótól egészen a részletes menetadatokig vagy a vezetői segédrendszerek üzemének vizuális megjelenítéséig

 

Head-up kijelző
Mindig fókuszban - biztonságos érzés

A Head-up kijelző közvetlenül a vezető látóterében jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, a sebesség, a közlekedési táblák, a vezetői segédrendszerek jelzései, illetve figyelmeztető és navigációs jelzések a szélvédőre vetített igényes kijelzőn láthatók.

 

Easy Open
Könnyedén elnyeli a csomagokat

Az új Arteon volánja mögött már indulástól kényelmes utazás várja. Egy fastback-modellhez képest igen tágas, akár 563 literes csomagtartója minden poggyász számára elegendő helyet biztosít. Az Easy Open funkciónak köszönhetően egy kis lábmozdulat is elegendő az autó hátuljánál, s máris elektromos segítséggel tárul fel a csomagtérajtó. Az időben késleltetett elektromos zárás gombnyomásra működik, így Ön mindig kényelmesen pakolhat.

 

Online-szolgáltatások
Mindig kapcsolatban

Az internet az élet számos területén bizonyulhat hasznosnak. Tájékozódjon például menet közben is a legfrissebb közlekedési hírekről és tartsa folyamatosan a kapcsolatot az Arteonnal - okostelefonjával vagy akár otthonából is.

 

Menet közben
Közlekedés előrelátó támogatással

Mindig az Ön oldalán áll - élvezze az olyan vezetői segédrendszerek előnyeit, mint az éppen igénybe vett sávtartó asszisztens (Lane Assist), illetve a városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist. Mindezt például a Rear Traffic Alerttel kiegészített, a sávváltást segítő aszisztens (Side Assist) és a közlekedési táblák felismerésével (Sign Assist) teheti teljessé.

 

Közlekedési torlódás
Így közlekedhet az araszoló forgalomban is kényelmesen

Hatékonyan segíti a vezetőt az araszoló forgalomban a közlekedési torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzésében a közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist).

 

Egyedi ügyfélkedvezményeinkől érdeklődjön Márkakeresledésünkben vagy lentebbi elérhetőségeink egyikén!

 

Árajánlatkérés:

Brill Kft.

vw@brillkft.hu,  +36 76 503 020