Új Leon 1.0 TSI Reference már 5 900 000 Ft-tól

Szeretnél többet tudni az új SEAT Leonról?
SEAT Leon

Egy jól felszerelt autó szeretne a mindenapokra? Ne keressen tovább! Az SEAT Új Leon 1.0 TSI Reference stílusos családi autó és már 5 900 000 Ft-tól elvihető márkakereskedésünkben.

A modern megoldásoknak köszönhetően zökkenőmentes vezetheti az új Leont.

Válassza mellé az akciós Reference csomagot már 151 130 Ft -ért, amely tartalmazza az alábbi népszerű extrákat:

-Tempomat
-Bőr multifunkciós kormány
-Bluetooth
-Bőr váltógomb és váltókar

KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT  MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Ajánlatunk az akció visszavonásáig vagy  árlista változásig érvényes!

A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyarországi importőr Porsche Hungaria Kft. fenntartja. 

Az új SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6.4 l/100 km, CO2-kibocsátása 145 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többlet felszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. 

Damásdi
László

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:

Rittgasszer
Donát

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 066
Mobiltelefonszám: +36 70 332 89 44
Fax: