Sokoldalú tehetség - Az új Audi Q3

Az új Audi Q3 sokoldalú tehetségként kínált családi SUV-modell, amelynek második generációja nem csupán megjelenésében vált magabiztosabbá, hanem bőséges térkínálatának, széles körű variálhatóságának és praktikus részletmegoldásai sokaságának köszönhetően jóval nagyobb használati érték is jellemzi.
AUDI Q3

Férfias kisugárzású elejét nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsa és nagyméretű szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg, térkoncepciója pedig tágas belteret kínál: a hátsó ülés pillanatnyi pozíciójától és támlája állásszögétől függően a csomagtartó akár 675 literes is lehet, lehajtott hátsó ülésekkel pedig 1525 literig is bővíthető. A kompakt SUV-modell színvonalas infotainment-megoldásokkal, mint például a digitális központi műszeregység és a nagyméretű MMI touch érintőképernyő is felszerelhető, míg a vezetőt városban, hosszú túrákon és parkoláskor egyaránt innovatív vezetői segédrendszerek segítik és növelik tovább az új Audi Q3 kényelmét.

Erőteljes és határozott fellépés


Az új Audi Q3 férfias kisugárzású elejét nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsra és nagyméretű szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg. A markáns szegélyű hűtőrácsot nyolc függőleges lamella tagolja, szintén a határozott SUV-karaktert tükrözve. Az oldalnézet különlegessége a fényszórók és a hátsó lámpatestek szimmetrikus fénygrafikája, amelyek között a vállöv teremt formális kapcsolatot, s a sárvédők erőteljes és izmos domborulataival közösen kelt atletikus összhatást. A kontúrvonalak az Audi quattro-génjeit idézve ruházzák fel az új SUV-modellt még szélesebb megjelenéssel. A terepes karaktert kontrasztárnyalatú kerékjárati boritások hangsúlyozzák. A hátsó szélvédőt oldalról is szegélyező, hosszú tetőlégterelővel kiegészített, erősen megdöntött D-oszlopok vizuálisan már álló helyzetben is előretörő hatást kölcsönöznek a Q3 számára. Piaci bevezetésekor az Audi egy különleges modellváltozatot is kínál ügyfeleinek, amely számos extrafelszerelést tartalmaz. A hangsúlyosan sportos fellépésről ez esetben az S line külső optikai csomag gondoskodik, amelyben számos részletet kontrasztárnyalat emel ki. A sportfutómű, a 20 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák és a Matrix-LED fényszórók itt szintén az alapfelszereltséghez tartoznak.

Tágas és variálható - a térkoncepció


Az új Audi Q3 tekintélyes külső méretei révén a kompakt SUV-modellek felső szegmensébe tartozik, amelynek egyaránt jellemző erénye a kényelmes beszállás és a jó körkörös kilátás, emellett azonban a sportos üléspozíció is. A kormánykerék szintén ennek megfelelően meredek állású. Az ülések kívánságra elektromosan állíthatók. A Q3 hosszú tengelytávja tágas térkínálatról, illetve egyaránt bőséges láb- és fejtérről, valamint könyökmagasságban mérhető szélességről gondoskodik. Igazi különlegesség a már alapkivitelben széleskörűen variálható beltér. A hátsó ülés hosszirányban eltolható, három részre osztott támlájának állásszöge pedig külön-külön hét fokozatban állítható. A csomagtartó térfogata a hátsó ülés, illetve támlája pozíciójától függően akár 675 literes, lehajtott hátsó üléstámlákkal pedig egészen 1525 literig terjedhet. Az extrafelszerelésként rendelhető komfortkulcs esetében a csomagtérajtó elektromos mozgatású és lábmozdulatokkal is nyitható, illetve zárható.

Az új Audi Q3 felszereltsége a vezetői segédrendszerek terén is megnyerő. Kínálatának különlegessége az adaptív menetasszisztens, amely extrafelszerelésként az S tronic sebességváltóval együtt rendelhető, s az adaptív sebességasszisztens, a közlekedési torlódás asszisztens és az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő technikákat integrálja és - elsősorban a hosszú utazások során jelentős kényelmi előnyként - a jármű hossz- és oldalirányú vezetésében is támogatja a sofőrt.

Még sportosabb - a különleges modellváltozat


Piaci bevezetésekor az Audi egy különleges modellváltozatot is kínál ügyfeleinek, amely számos extrafelszerelést tartalmaz. A hangsúlyosan sportos fellépésről ez esetben az S line külső optikai csomag gondoskodik, amelyben számos részletet kontrasztárnyalat emel ki. A sportfutómű, a 20 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák és a Matrix-LED fényszórók itt szintén az alapfelszereltséghez tartoznak. Exkluzív megoldásként a Singleframe hűtőrács Audi-karikái és a hátsó típusjelzés egyaránt fekete színűek. Külső színként a Pulzusnarancs és a Chronos-szürke szerepel a palettán. Az utastér különlegességei között említhetők a specifikus kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készülő sportülések, a bőrbevonatú, alul egyenesített karimájú kormánykerék, a kontúr-/Ambiente-világítás és az alumíniumoptikájú dekorelemek. A műszerfal egyes felületei és az ajtók kartámaszai Alcantara borítást kapnak. Az új Audi Q3 2018 novemberben érkezik Németországban és további európai piacokon a márkakereskedőkhöz.

 

Látogasson el Márkakereskedésünkbe és ismerje meg az új Audi Q3 modellt!

Sándor
Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám: 76/503-054
Mobiltelefonszám: 30/978-1729
Fax:

László
Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 052
Mobiltelefonszám: +36 30 613 5323
Fax: