ŠKODA Octavia Perfect  akciós modellek már 6 939 000 Ft

Kizárólag az akciós készlet erejéig!
OCTAVIA

Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett.

A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

És, hogy most még közelebb kerüljön Önhöz egy akciós modell is érkezett. Az Octavia Perfect modell az ambition felszereltségre épül, melyen felül szériában tartalmazza még az alábbi extrákat is:

  • Parkolórada elöl-hátul
  • Kanyarkövető LED ködfényszórók
  • "SmartLink" vezeték nélküli* és vezetéskes funkció

Elérhető motorizáltságok: összes

Karosszéria: csak limuzin

Rendelkezésre álló darabszám: 300 db

Az Új OCTAVIA Perfect 1.0 TSI már 6 939 000 Ft-tól elérhető.

Az akció nem vonható össze nagybani támogatásokkal, viszont kombinálható más casco és finanszírozás kötéshez kapcsolódó akciónkkal. 

(Ha az ügyfél a Porsche Pénzügyi Csoport által kínált finanszírozási konstrukciók közül pénzügyi vagy operatív lízing szerződést, illetve a Porsche Biztosításközvetítő Kft.-n keresztül kötelező gépjármű felelősség biztosítást (KGFB) és CASCO biztosítás köt akkor további 200 000 Ft kedvezményt adunk.)

 

A ŠKODA OCTAVIA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,3-5,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-130 g/km 

*A ŠKODA OCTAVIA Perfect modell indulóára: 6.938.560 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 110LE - limuzin karosszéria, kizárólag limuzin karosszériával elérhető). A részletekről érdeklődjön a márkakereskedéseinkben!

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Apró
Erzsébet

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 06 35
Fax:

Kis-Elek
János Norbert

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax: