SEAT Leon FR és Xcellence modellek már akár 2 100 000 Ft kedvezménnyel.

A SEAT Leon ikonikus kialakítása megkülönböztető vonzerővel bír, mely bármely élethelyzethez  tökéletesen illik. Tágas tér áll rendelkezése, hogy az élet legjobb pillanatait korlátok nélkül élvezhesse.
SEAT Leon FR és Xcellence modellek már akár 2 100 000 Ft kedvezménnyel.

A SEAT Leonban mindig biztonságban érezheti magát, köszönhetően az olyan technológiáknak, mint a Full LED fényszórók vagy a tolatóradar. Minden, amire szüksége lehet a nyugodt utazáshoz!

Tájékoztató árlista Seat Leon

Tájékoztató árlista Seat Leon Sportourer ST

A hirdetésben feltüntetett kedvezmény a SEAT Leon és Leon kombi FR és Xcellence felszereltségű modellekre vonatkozik az alábbi extrafelszereltségek együttes rendelése esetén: praktikum csomag, téli csomag, panoráma napfénytető, Full LED fényszórók, navigációs rendszer, parkolóradar elöl és hátul + OPS. A kedvezmény használtautó-beszámítási akcióval nem összevonható. Az akció 2020. március 31-ig érvényes. A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,8 l/100km, CO2-kibocsátása 150 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedésünk munkatársaihoz!

 

László
Damásdi

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:

Keresztnév
Vezetéknév

Pozíció
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax: