Online Volkswagen rendelés – raktári modellek

Azonnal elvihető importőri és saját készletről is elérhető modellek listája.
Online Volkswagen rendelés – raktári modellek

Ma már természetes, hogy online rendelünk ruhát, ebédet vagy műszaki terméket. Miért ne lehetne ez így egy új autó esetén is? Miért ne lehetne az interneten új Volkswagent foglalni, ha már maga a gépkocsi is online a We Connect biztonsági, navigációs, kényelmi, vagy éppen szórakozási funkcióinak köszönhetően?

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
    a kiválasztott autót ideiglenesen zárolja a foglalásával, 
  • a preferált márkakereskedésnél kiválasztja a Kecskemét- Brill Kft nevét
  • majd ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • végül a megvásárolt raktári Volkswagen modellt az Ön által megadott címen, megfelelő fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.


Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk!

Az online bónusz mértéke a kiválasztott raktári modelltől függetlenül 200 000 Ft.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai Volkswagen modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az oldalon feltüntetett akciós online vételárból további 300 000 Ft (bizonyos Golf modellek esetén 500 000 Ft!) kedvezmény jár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén.

Értékesítési részlegünk is korlátozottan érhető el ezért kérjük az alábbi telefonszámokon keresse kollégáinkat:
+36 76 503 020
+36 76 503 080
+36 76 503 050
+36 76 503 060

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZEK A LINKEK A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ ÖN MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.
Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.