Online is elérhető raktári ŠKODA modellek

Azonnal elvihető importőri és saját készletről is elérhető modellek listája.
Online ŠKODA rendelés

MIÉRT NE VÁSÁROLHATNA ONLINE AUTÓT?

Az otthon kényelme most még könnyebben egyesül a ŠKODA praktikumával.
Azonnal elvihető új modelljeink már interneten keresztül is megrendelhetőek, online bónusszal.

Miért ne lehetne mindent e-mailen és telefonon keresztül elintéznie? Ha már SKODA Connect rendszer is online működik miért ne tehetné meg, hogy online vásárol autót?

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk folyamata:

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül.
  • A kiválasztott autót ideiglenesen zárolja a foglalásával, 
    a preferált márkakereskedésnél kiválasztja a Kecskemét- Brill Kft nevét, majd ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  • A további ügyintézés (pl. biztosítás) és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet.
  • Végül a megvásárolt raktári SKODA modellt az Ön által megadott címen, megfelelő fertőtlenítést követően átadjuk Önnek.

Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk! A kiválasztott raktári modell online bónuszának mértéke OCTAVIA modell esetében 300 000 Ft, SCALA és FABIA Combi esetében 200 000 Ft.

Csábítóan hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai ŠKODA modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra legközelebb is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az oldalon feltüntetett akciós online vételárból további kedvezmények érhetőek el.

300 000 Ft további kedvezmény jár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén.

Mindezen felül SCALA esetében további 350 000 Ft, OCTAVIA esetében további 200 000 Ft, FABIA Combi esetében további 70 000 Ft kedvezmény érhető el megkötött CASCO biztosítás vagy finanszírozási ügyintézés alkalmával (így a fent szereplő Porsche finanszírozás esetében is).

Értékesítési részlegünk is korlátozottan érhető el ezért kérjük az alábbi telefonszámokon keresse kollégáinkat:
+36 76 503 080


Amennyiben központi vezetések számunkon nem éri el a SKODA szalont, kérem hívja a lentebbi mobil telefonszámot!
+36 70 596 06 35

Márkaszerviz és értékesítési hálózatunk, a korábbi és a 2020. 03. 27-ei (*kijárási korlátozást szabályzó) járványügyi intézkedésekkel összhangban, részben megváltozott nyitvatartással, új intézkedésekkel és szolgáltatásokkal továbbra is várja ügyfeleit!

A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Az autók foglaltsága naponta változhat ezért előfordulhat, hogy egyes a listában szereplő autók már nem elérhetőek készletről.


Az akcióban érintett ŠKODA modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,4-5,8 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 123-131 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az online bónusz akció a raktárkészlet erejéig érvényes, valamint a 2020. április 27. és 2020. június 30. között megkötött szerződésekre vonatkozik. Az oldalon feltüntetett akciós online ár ajánlott fogyasztói vételár, melytől a márkakereskedések eltérhetnek, továbbá a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele eseten biztosított vételárkedvezményt nem tartalmazza. A Porsche Finance Zrt. finanszírozása sikeres bonitásvizsgalathoz kötött. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon az akcióban résztvevő márkakereskedéseinkhez! A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak.