Raktári SEAT Arona 1.6 TDI Style 70KW/95LE már 6 390 000 Ft-tól

Itt az év vége. Válogasson a legjobb áras, raktári modelljeink közül.
arona

Nagyon hangos. Nagyon merész.

Dinamikus, merész és mindig a városra ritmusára hangolva. A crossover, amely passzol a lejátszási listádhoz.

Hazavinnéd?

Most várakozási idő nélkül megteheted. Válassz készleten levő modelljeink egyikéből és holnap már a tiéd is lehet egy új Arona 1.0 TSI Reference 70KW/95LE modell akár már 5 290 000 Ft-tól.

A raktári Arona Style 1.6 TDI modelljeink a kiemelkedő széria felszereltségen kívűl a Komfort csomagnak köszönhetően tartalmaznak minden olyan funkciót, amelyre szükséged lehet utazásaid során:

Parkolószenzor hátul
Téli csomag
- Fűthető első ülések
- Elektromosan behajtható, állítható és fűtött tükrök
- Magasságállítható első ülések Spring csomag
- Climatronic
- Esőérzékelés
- Elektromosan behajtható és fűthető tükrök
- Automatikusan elsötétedő belső tükör
- Coming & Leaving home funkció
Full Link
Mirror Link + Apple Car Play + Android Auto alkalmazások

 

Az ajánlat legfeljebb a 40 darabos saját raktári készlet erejéig érvényes vagy árlista változásig.  A kép illusztráció. A változás jogát fenntartjuk.

Tudod. A különleges vezeti, a többi követi a divatot.
Mikor mersz más lenni, csodálatos dolgok történhetnek. Készen állsz a kihívásra?

Minden a tied lehet.
Vigyél magaddal mindenkit vagy indulj útnak egyedül, a SEAT Aronában bőven van hely az utasoknak és a csomagoknak. A csomagtér 410 liter.

Amit akarsz. Amikor akarod. Ahol csak akarod.

A SEAT Arona technológiája lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradj. Modern megoldások a modern élethez. A SEAT CONNECT számos lehetőséget kínál okostelefonod eléréséhez. Bármire is van szükséged, azonnal elérheted az okostelefonod segítségével. Állítsd be az autó kívánt hőmérsékletét még mielőtt beszállnál vagy légy tisztában minden vezetési adatoddal. 

Az Arona Style 1.6 TDI modell már nem rendelhető gyártásból. Az autó csak raktárkészletről, kereskedésünkön keresztül vehető át.

Keresse bizalommal értékesítő kollégáinkat!

Damásdi
László

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:

Rittgasszer
Donát

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 066
Mobiltelefonszám: +36 70 332 89 44
Fax:

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva, azok az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.