Egyedi modellajánlatok Porsche Finanszírozás esetén. Most kivételesen egyszerű belépni az Audi világába.

Egyes Audi modelljeinket Porsche Finanszírozás esetén egyedi konstrukcióban ajánljuk. Élvezze a prémium minőséget, kompromisszum nélkül, a Porsche Bank lízingjének köszönhetően gondtalanul.
AUDI Q3 35 TDI S tronic

AUDI Q3 35 TDI S tronic
Normál összegű induló lízingdíj: 96 897 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz..

*Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,18% induló THM, 2.496.308,- HUF első lízingdíj, 3.744.462,-HUF finanszírozott összeg, 1.560.192.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 4.292.632,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

AUDI A5 SB 35 TFSI S tronic
Normál összegű induló lízingdíj: 102 390 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz.

*Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,15% induló THM, 4.501.504,- HUF első lízingdíj, 6.752.256,-HUF finanszírozott összeg, 2.813.440.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 7.735.160,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

AUDI Q2 30 TDI S tronic
Normál összegű induló lízingdíj: 65 209 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz.

*Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,17% induló THM, 2.866.892,- HUF első lízingdíj, 4.300.338,-HUF finanszírozott összeg, 1.791.808.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 4.928.840,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

AUDI Q8 45 TDI quattro tiptronic
Normál összegű induló lízingdíj: 192 436 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz.

Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,13% induló THM, 8.460.344,- HUF első lízingdíj, 12.690.516,-HUF finanszírozott összeg, 5.287.715.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 14.531.643,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

AUDI A7 Sportback 45 TFSI S tronic
Normál összegű induló lízingdíj: 159 632 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz.

*Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,13% induló THM, 7.018.136,- HUF első lízingdíj, 10.527.204,-HUF finanszírozott összeg, 4.386.335.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 12.055.671,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

AUDI A6 35 TDI S tronic
Normál összegű induló lízingdíj: 123 265 Ft*


Konkrét ajánlatért forduljon a márkakereskedésünkhöz.

*Az akció a korlátozott darabszám erejéig, de legfeljebb 2019. december 31-ig érvényes. Az akciós ár Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. A Porsche Bank Zrt. kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű, utolsó emelt összegű díjas pénzügyi lízing ajánlata fogyasztók részére tájékoztató jellegű, nem teljes körű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 4,99% induló ügylet kamatláb és 5,14% induló THM, 5.419.272,- HUF első lízingdíj, 8.128.908,-HUF finanszírozott összeg, 3.387.045.- HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj, 48 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 9.315.565,- HUF, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciós finanszírozással egyidejűleg a Porsche Biztosításközvetítőn keresztül szükséges vagyonbiztosítást valamint felelősségbiztosítást kötni és a futamidő alatt ezen biztosítási jogviszonyokat fenntartani. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

Sándor
Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám: 76/503-054
Mobiltelefonszám: 30/978-1729
Fax:

László
Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 052
Mobiltelefonszám: +36 30 613 5323
Fax: