1. Brill Kft.
  2. Megújult a ŠKODA KODIAQ
2021.07.26.
Újdonság a ŠKODA-ról

Megújult a ŠKODA KODIAQ

Amikor meglátod rögtön felismered, de mégis. Első pillantásra is feltűnik, hogy van benne valami, ami újra izgalmassá varázsolja.

Az új KODIAQ

Talán az új, teljesen LED technológiát használó fényszórók, vagy a hátsó lámpák? A még karakteresebb hűtőrács?  A finoman megújult utastér? Számos egyedi részlet, amely karakteres egésszé áll össze. És vannak a jól bevált és megszokott dolgok, amik nem változtak: az összkerékhajtás, az akár 7 ülés, mellyel a nagycsaládosok kedvence, a tágas utas- és a hatalmas csomagtér. Mit is tudnánk még mindehhez hozzátenni? Csak még egy jó hírt!

A 245 lóerős KODIAQ RS is visszatért!

Image
Image
Image

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ALKALMAZÁS A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA!

Image
Image

Megújult dizájn


A karakteres, krómhatású hűtőrács könnyen felismerhetővé teszi a megújult KODIAQ-ot. Az újratervezett lökhárító új légbeömlő nyílásokkal rendelkezik az optimalizált légellenállás érdekében. A markáns hátsó kialakítás jellegzetes darabja lett alapfelszereltségként a LED hátsó lámpa. A modell dinamikus irányjelzőkkel és üdvözlőfénnyel is rendelhető.

Full LED-Matrix fényszórók


Már az alapváltozat is teljesen LED technológiájú fényszórókkal érkezik, melyek felár ellenében intelligens, Full LED-Matrix fényszórókra cserélhetők először a KODIAQ modellhez.

Image
Image

Optimalizált légellenállás


A teljesen új hátsó légterelő nem csupán vonzóvá teszi a hátsó részt, hanem aktívan részt vesz a KODIAQ mögött keletkező légörvények optimalizálásban is.

Új keréktárcsák


A megújult könnyűfém keréktárcsák most először aerodinamikailag optimalizált kivitelben is elérhető 19 és 20 colos méretben.

Image
Image

Kifinomult dizájn

A megújult műszerfal az új kontrasztos díszítővarrással és dekorbetéttel sokkal elegánsabb megjelenést biztosít a KODIAQ számára.

Digitális műszerfal

Szabja teljesen egyedire a műszerfal kinézetét. Sok információt szeretnél látni, vagy csak a legszükségesebbeket? Csakis rajtad múlik.

Image
Image

Kényelmes, egészséges és szép

A minősített ergonomikus bőrülések a leghosszabb utakon is kényelmesek.

Akár egy medve is elférne benne

A megújult KODIAQ csomagtartója lenyűgöző, 835 literes kapacitással várja a nyaralás kihívását. Használd a csomagtér rendezőt és a hálórendszert, hogy mindig rend legyen hátul.

Image

Szeretné jobban megismerni modelljeinket?


Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A tájékoztatás nem teljeskörű.

KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Erzsébet
Apró
SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám +36 76 503 080
Mobiltelefonszám +36 70 596 06 35
Fax 
Nikoletta
Csúri

Telefonszám +36 76 503-079
Mobiltelefonszám 
Fax 
János Norbert
Kis-Elek
ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 081
Mobiltelefonszám +36 20 964 17 75
Fax 

ŠKODA CONNECT – Digitális szolgáltatások 

A ŠKODA Connect („Szolgáltatások”) igénybevételéhez külön online-szerződést szükséges kötni a ŠKODA AUTO a.s. társasággal. A maximális szolgáltatási idő kihasználhatósága érdekében a jármű kiszállítását követően 90 nap áll az ügyfél rendelkezésére ahhoz, hogy a jármű a http://www.skoda-connect.com internetes oldalon szükséges regisztrációját elvégezze. Az eCall-segélyhívás  szolgáltatás regisztráció nélkül, már a kiszállításkor aktív.

A Szolgáltatások elérhetősége országonként, valamint a modell, a modellév és a Jármű felszereltsége függvényében eltérően alakulhat. Lehetséges, hogy egyes említett szolgáltatások a jármű átadása után később válnak elérhetővé. A Szolgáltatások csak a rendelkezésre álló nyilvános kommunikációs technológiák igénybevételével működtethetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen technológiák – különösen a mobilhálózatok – fejlődésére tekintettel a ŠKODA AUTO nem minden országban tudja a Szolgáltatásokat azonos elérhetőséggel biztosítani a szerződéses időtartam alatt. Egyes technológiai változások a Szolgáltatások tartós elérhetetlenségéhez vezethetnek.

A Szolgáltatások igénybevételéhez adatkapcsolat szükséges az Ügyfél készüléke (okostelefon, táblagép, személyi számítógép stb.) és az Adatszolgáltató Szerver (Data Server) között. Ezt az adatkapcsolatot a Szolgáltatások nem tartalmazzák. További információért kérjük, látogasson el a https://www.skoda.hu/tulajdonosoknak/skoda-connect internetes oldalra vagy lépjen kapcsolatba ŠKODA márkakereskedőjével.
Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ALKALMAZÁS A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalombahelyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.