Brill Az új T-roc: A legjobb helyet foglaltuk le Önnek

 1. Brill Kft.
 2. Az új T-roc: A legjobb helyet foglaltuk le Önnek
2022.04.01.
Mobilnak maradni a Volkswagennel

Az új T-roc: A legjobb helyet foglaltuk le Önnek

Erőteljes külső megjelenésével, a beltér kiváló minőségével és formavilágával, valamint az értékes technikai funkciókkal az új T-Roc magabiztos megjelenésű és mindezek kiemelik egyediségét.

Az egyéniség új formája

Az egyéniség új formája

Erőteljes karakter új megjelenéssel

Az új T-Roc erőteljes SUV-dizájnja kifejezi karakterességét - és az Önét is. Erről néhány hangsúlyos dizájnelem is gondoskodik, például a LED-es fényszórók és a krómozott díszlécek, amelyek hangsúlyozzák a sportos orr markáns megjelenését. T-Roc modelljét összetéveszthetetlenné teheti a rendelkezésre álló nyolcféle fényezéssel. További hangsúlyos elemek a kérésre elérhető színes tető és a fekete, 19 colos "Misano" könnyűfém kerekek1.

Az erő belülről fakad

A T-Roc belső tere kiváló minőségű felszereltséggel fogadja Önt. A díszvarrással ellátott, párnázott műszerfal emeli a digitalizált beltér kellemes érzetét. A hagyományos gombok átadják a helyüket az érintésre érzékeny felületeknek, ez megtalálható a sport multifunkciós kormánykeréken is, ami az R-Line felszereltségi szinten az alapfelszereltség része. Az ülések is jól illenek a beltér értékes elemeihez: például a Style felszereltségben a kiváló minőségű és megjelenésű Artvelours huzatok. Ha még kényelmesebbet szeretne, válassza az új kialakítású bőr üléseket, amelyek 14 fokozatban elektromosan állíthatók és ülésfűtéssel rendelkeznek.

Image

Hasznos útitárs

T-Roc innovatív technológiákkal rendelkezik a nagyobb kényelem és biztonság elérése érdekében és így juttatja el Önt céljához. Ilyen az opcionális IQ DRIVE Travel Assist vezetéstámogató rendszer is. Az intelligens segédpilóta mindenre figyel, ami Ön körül történik és növeli a menetkényelmet, miközben segíti Önt a monoton és fárasztó vezetési helyzetekben. Így elsősorban a hosszú útszakaszokon ideális útitárs.1

 • Az IQ.DRIVE "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságot is figyelembe veszi a jármű előtt haladó forgalomhoz képest.
 • Az opcionális kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.
   
   
  A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Magabiztos kisugárzás

Az elejétől a hátuljáig lenyűgöző az új T-Roc új kialakítású fénydizájnja: már távolról feltűnik a jellegzetes LED-es nappali menetfény és szembetűnőek a modern, sötétített hátsó lámpák is. Opcionálisan elérhető a megvilágított hűtőrács, amely különleges kisugárzást kölcsönöz a markáns orrnak. Két további különlegesség: a beltérben elöl a hangulatvilágítás és az SUV rajzolatú logó kivetítése, amely az első ajtó nyitásakor hatásos belépőként szolgál. A modern befejezést a sötétvörös hátsó lámpák adják, opcionálisan dinamikus irányjelző fénnyel, amelyben egy animált fénysáv jelzi az irányt.

Image


A legjobb helyet foglaltuk le Önnek

Foglaljon helyet és élvezze az utat az opcionális ergoActive ülésben. Az ülést kényelmesen az alkatához igazíthatja. Ez tehermentesíti a hátat és biztosítja a megfelelő kényelmet és nyugalmat ülés közben. A T-Roc Style felszereltségtől kezdve az ergoActive ülés ArtVelours huzattal és masszázsfunkcióval ellátott elektromos deréktámasszal rendelhető. Így a munkába járás is egy kisebb wellness-kirándulásnak felel meg. Ezeket nyújtja még az ergoActive ülés:

 • beépített ülésfűtés
 • állítható lábtámasz

Itt minden Ön körül forog

A multifunkciós kormánykerékkel Ön nemcsak az új T-Roc modellt irányítja, hanem a rádiót, a médialejátszót, a hangvezérlést, a telefont és a digitális kombinált műszerfal megjelenését is. A T-Roc Life és Style modellekben kérésére a kormánykerék fűthető. Amennyiben a T-Roc R-Line felszereltség mellett dönt, az opcionálisan fűthető, érintéssel vezérelhető, multifunkciós sportkormány várja.

Image
Image

Climatronic érintésvezérléssel

Az új T-Roc modellben az opcionális "Air Care Climatronic" klímaberendezés biztosítja a kellemes klímát. A vezérlés és a megjelenítés digitalizált, és érintőképernyőn egyetlen érintéssel elérhető, ezzel a kezelés kiemelkedően intuitív, ami igazán modern megjelenést kölcsönöz a műszerfalnak. A menet közbeni egyszerű és kényelmes kezelhetőségről funkcionális vezetőhornyok gondoskodnak. Így a tökéletes hőmérséklet mindig csak egy érintésre van Öntől.

Konfiguráljon igényei szerint

Konfigurátor

Még egy különlegesség: intelligens fény

Legyen úton akár éjjel, akár nappal vagy akár rossz időjárási viszonyok között: a T-Roc Style felszereltségtől opcionálisan elérhető IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók gondoskodnak a jobb látási viszonyokról. Miközben a "Dynamic Light Assist" segít, hogy a kanyargós utak előre meg legyenek világítva és a bekapcsolt távolsági fény ne vakítsa el4 a szembejövőket, a csúcsminőségű fényrendszer egyes LED szegmensei biztosítják a jobb fényelosztást, amelyet Ön a vezetési helyzetnek megfelelően célzottan be- és kikapcsolhat. Ez nemcsak az Ön, hanem a közlekedés résztvevőinek biztonságát is növeli.

Image

A mindennapok segítője a könnyű bepakolásért

Mindkét keze csomagokkal van tele? Az új T-Roc csomagtere egyszerűen, a lábfeje segítségével nyitható és zárható. Az opcionális "Easy Open & Close" funkcióval a "Keyless Access" rendszer felismeri a zsebében lévő kulcsot. Elegendő egy kis mozdulat a jármű hátulja alatt és már nyílik vagy zárul is a csomagtér ajtaja, elektronikusan és automatikusan. Láthatja: az innovatív technológiák egyszerűbbé teszik a mindennapokat.

Image

Talán itt vár Önre álmai modellje

Jelentkezzen tesztvezetésre

Kipróbálná tesztautónkat? Kérjük egyeztessen időpontot kollégáink egyikével!

Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 
Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 
Márkó
Szabó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.