Brill Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. ÜDVÖZLÜNK A ŠKODA iV AKADÉMIÁN!
2023.02.05.
Elektromobilitás

ÜDVÖZLÜNK A ŠKODA iV AKADÉMIÁN!

Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hybrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2022-ben? Megéri elektromosban gondolkodni? Melyiket válaszd, ha új autót vennél? Megannyi kérdés, azonban a ŠKODA iV Akadémián minderre megtalálhatod a választ. Videósorozatunkban ugyanis Magyarósi Csaba vezetésével megismerheted az e-mobilitás izgalmas világát. Tarts velünk!

ÜDVÖZLÜNK A ŠKODA iV AKADÉMIÁN!


A HÁZIGAZDA: MAGYARÓSI CSABA

Nincs akadémia oktató nélkül. Házigazdánk a kötetlen és laza stílusáról, illetve szórakoztatóan informatív videóiról ismert youtuber, Magyarósi Csaba, aki annak ellenére, hogy a hétköznapokban gyakran vezet egy ŠKODA CITIGOe iV-t, minden témát a tőle megszokott objektivitással közelít meg.

A JÖVŐBŐL A JELENBE

A márkánál sosem volt kérdés, hogy a technológiának utasaink kényelmét és érdekeit kell szolgálnia. Ezért a mára klasszikussá vált benzines- és dízel autóink mellett a legújabb ŠKODA iV modellek (elektromos, illetve plug-in hybrid verziók) esetében is ezt tartottuk szem előtt. De vajon mit takar az iV rövidítés? Az "i” betű sugallja az innovációt, intelligenciát és az inspirációt, a "V" betű pedig az angol jármű (vehicle) kifejezést takarja.

TÖLTÉSI TECHNOLÓGIA

Az akkumulátor talán a legfontosabb eleme az elektromos, illetve hybrid autóknak. Éppen ezért fontos megismerni, hogyan is tölthetjük őket a leghatékonyabban. Legyünk otthon vagy egy távoli töltőpontnál. Nézd meg, milyen ŠKODA megoldások léteznek!

VILLANYAUTÓ EGYSZERŰ TÖLTÉSE

Csupán egyetlen kártyára van szükséged ahhoz, hogy egyszerűen feltölthesd elektromos autódat, akármerre is jársz. A Powerpass segítségével ugyanis használhatod a legtöbb nyilvános szolgáltató töltőlehetőségeit és egy alkalmazásban láthatod az összes töltési adatodat, valamint fizetési előzményeidet. Fedezd fel, mi mindent tartogat számodra!

TELJESEN ELEKTROMOS MODELLjeink.

Image

ŠKODA ENYAQ iV
Az első olyan modellünk, amit az alapoktól elektromos autónak terveztünk, így a ma elérhető csúcstechnológiát nyújtja, megalkuvás nélkül és akár 500 kilométeres hatótávval. 


További információért kattints IDE!


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.