Brill Ajánlatok és akciók

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Sokoldalú tehetség. Az új Audi Q3.
2023.05.04.
Ajánlatok és akciók

Sokoldalú tehetség. Az új Audi Q3.

Audi Q3 modellek már 12 990 000 Ft-tól.

Sokoldalú tehetség.

Az új Audi Q3 sokoldalú tehetségként kínált családi SUV-modell, amelynek második generációja nem csupán megjelenésében vált magabiztosabbá, hanem bőséges térkínálatának, széles körű variálhatóságának és praktikus részletmegoldásai sokaságának köszönhetően jóval nagyobb használati érték is jellemzi. Férfias kisugárzású elejét nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsa és nagyméretű szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg, térkoncepciója pedig tágas belteret kínál: a hátsó ülés pillanatnyi pozíciójától és támlája állásszögétől függően a csomagtartó akár 675 literes is lehet, lehajtott hátsó ülésekkel pedig 1525 literig is bővíthető. A kompakt SUV-modell színvonalas infotainment-megoldásokkal, mint például a digitális központi műszeregység és a nagyméretű MMI touch érintőképernyő is felszerelhető, míg a vezetőt városban, hosszú túrákon és parkoláskor egyaránt innovatív vezetői segédrendszerek segítik és növelik tovább az új Audi Q3 kényelmét.

Erőteljes és határozott fellépés

Az új Audi Q3 férfias kisugárzású elejét nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsra és nagyméretű szélső légbeömlő nyílásai határozzák meg. A markáns szegélyű hűtőrácsot nyolc függőleges lamella tagolja, szintén a határozott SUV-karaktert tükrözve. Az oldalnézet különlegessége a fényszórók és a hátsó lámpatestek szimmetrikus fénygrafikája, amelyek között a vállöv teremt formális kapcsolatot, s a sárvédők erőteljes és izmos domborulataival közösen kelt atletikus összhatást. A kontúrvonalak az Audi quattro-génjeit idézve ruházzák fel az új SUV-modellt még szélesebb megjelenéssel. A terepes karaktert kontrasztárnyalatú kerékjárati boritások hangsúlyozzák. A hátsó szélvédőt oldalról is szegélyező, hosszú tetőlégterelővel kiegészített, erősen megdöntött D-oszlopok vizuálisan már álló helyzetben is előretörő hatást kölcsönöznek a Q3 számára. Piaci bevezetésekor az Audi egy különleges modellváltozatot is kínál ügyfeleinek, amely számos extrafelszerelést tartalmaz. A hangsúlyosan sportos fellépésről ez esetben az S line külső optikai csomag gondoskodik, amelyben számos részletet kontrasztárnyalat emel ki.

Image

Tágas és variálható - a térkoncepció

Az új Audi Q3 tekintélyes külső méretei révén a kompakt SUV-modellek felső szegmensébe tartozik, amelynek egyaránt jellemző erénye a kényelmes beszállás és a jó körkörös kilátás, emellett azonban a sportos üléspozíció is. A kormánykerék szintén ennek megfelelően meredek állású. Az ülések kívánságra elektromosan állíthatók. A Q3 hosszú tengelytávja tágas térkínálatról, illetve egyaránt bőséges láb- és fejtérről, valamint könyökmagasságban mérhető szélességről gondoskodik. Igazi különlegesség a már alapkivitelben széleskörűen variálható beltér. A hátsó ülés hosszirányban eltolható, három részre osztott támlájának állásszöge pedig külön-külön hét fokozatban állítható. A csomagtartó térfogata a hátsó ülés, illetve támlája pozíciójától függően akár 675 literes, lehajtott hátsó üléstámlákkal pedig egészen 1525 literig terjedhet. Az extrafelszerelésként rendelhető komfortkulcs esetében a csomagtérajtó elektromos mozgatású és lábmozdulatokkal is nyitható, illetve zárható.

Intelligens hálózati kapcsolatok és teljes digitalizálás

A családi SUV-modell kezelési és kijelzőkoncepciója teljes egészében digitális. Már szériafelszerelésként is az MMI Rádió és a 10,25 col átlójú kijelzőfelülettel működő, digitális kombinált műszeregység tűnik fel a fedélzeten, ami a multifunkciós kormánykerékről is kezelhető. Az opcionális MMI Navigációs rendszer plusz csúcsfelszereltség esetében mindezt egy 10,1 col képátlójú érintőképernyő egészíti ki és természetes hangvezérlés gondoskodik különösen magas színvonalú kényelemről. A kijelzők az extrafelszerelésként rendelhető Audi virtual cockpit 10,25 col átlójú kijelzőfelületén jelennek meg, így Ön minden adatot - mint például az MMI-funkciók, a sebesség és a fordulatszám - közvetlen látóterében tekinthet át, megjelenítésük módját pedig egyéni igényei szerint konfigurálhatja. Az egyedülállóan igényes hangzásvilágról az ugyancsak extrafelszerelésként kínált Bang & Olufsen Premium Sound System gondoskodik.

Agilitás utcán és terepen - menetdinamika

Városban fordulékony, országúton agilis, autópályán pedig kiegyensúlyozott. Az új Audi Q3 futóműve széles palettát ölel fel, az új SUV-modell így - hosszú tengelytávjának is köszönhetően - könnyedén kezeli az útegyenetlenségeket. Kívánságra az Audi Q3 alapvető karaktere a pillanatnyi menethelyzet, az útviszonyok és vezetője személyes igényei szerint hatféle profil szerint változtatható az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer segítségével, a hangsúlyosan kényelmestől a különösen gazdaságoson át, egészen a kimondottan sportosig. Gombnyomásra lép működésbe az extrafelszerelésként rendelhető lejtő-asszisztens, amely ereszkedés közben tartja az előzetesen beállított sebességet. Az alumínium keréktárcsák mérete a Q3 külső kivitele szerint 17, illetve 18 col peremátmérőtől egészen az Audi Sport GmbH 20 colos tárcsáiig terjed.

Image

Kényelem és biztonság


Az új Audi Q3 felszereltsége a vezetői segédrendszerek terén is megnyerő. Kínálatának különlegessége az adaptív menetasszisztens, amely extrafelszerelésként az S tronic sebességváltóval együtt rendelhető, s az adaptív sebességasszisztens, a közlekedési torlódás asszisztens és az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő technikákat integrálja és - elsősorban a hosszú utazások során jelentős kényelmi előnyként - a jármű hossz- és oldalirányú vezetésében is támogatja a sofőrt.

Image

Még sportosabb - a különleges modellváltozat

Image

Progresszív világítástechnika

Az új Audi Q3 karcsú fényszórói ék alakban lejtenek befelé, s háromféle, egyaránt LED-technikájú kivitelben szerepelnek a kínálatban. Extrafelszerelésként áll rendelkezésre egyebek mellett az Audi Matrix-LED kivitel, amelynek adaptív fényeloszlása nem csupán az út megvilágítását javítja nagyban, hanem a biztonságot és a kényelmet is jelentősen növeli. A progresszív világítástechnikát dinamikus irányjelzők emelik ki még jobban - hátul is.

Piaci bevezetésekor az Audi egy különleges modellváltozatot is kínál ügyfeleinek, amely számos extrafelszerelést tartalmaz. A hangsúlyosan sportos fellépésről ez esetben az S line külső optikai csomag gondoskodik, amelyben számos részletet kontrasztárnyalat emel ki. Exkluzív megoldásként a Singleframe hűtőrács Audi-karikái és a hátsó típusjelzés egyaránt fekete színűek. Külső színként a Pulzusnarancs és a Chronos-szürke szerepel a palettán. Az utastér különlegességei között említhetők a specifikus kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készülő sportülések, a bőrbevonatú, alul egyenesített karimájú kormánykerék, a kontúr-/Ambiente-világítás és az alumíniumoptikájú dekorelemek. A műszerfal egyes felületei és az ajtók kartámaszai Alcantara borítást kapnak. Az új Audi Q3 2018 novemberben érkezik Németországban és további európai piacokon a márkakereskedőkhöz.

A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Sándor Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 

László Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.