Brill Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Nézd meg a ŠKODA LEGNÉPSZERŰBB flottamodelljeit!
2022.12.31.
Ajánlatok és akciók

Nézd meg a ŠKODA LEGNÉPSZERŰBB flottamodelljeit!

Mérlegelj a TCO alapján!

ŠKODA

Nem véletlenül olyan népszerű!

Mi rejlik a ŠKODA értékállósága mögött?


Az alacsony TCO titka
Mind az OCTAVIA, mind a SUPERB modellünket összehasonlították független szolgáltatók a versenytársaikkal. Értékállóság és más szempontok alapján is élen járnak modelljeink.

A ŠKODA kiváló ár-érték arányú modelljeivel a magas maradványértéknek és a kedvező üzemeltetési költségeknek köszönhetően a flottaberuházás nem okozhat fejfájást. Nem csak a beszerzés folyamatában, de utána is segítséget nyújtunk, például azonnali szervizünkkel és alkatrészellátottságunkkal.

A minőségi anyagokból, szakértői figyelemmel megalkotott modelljeink elemei a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. Kiváló műszaki tulajdonságok, és számos más jellemző teszi értékessé autóinkat.

Egy céges autó életútja
Minden, ami a TCO kiszámításához kell

    

Image

TŐKEKÖLTSÉG
A bekerülési érték, vagyis vételár. Ez az az összeg, amit azért fizetünk, hogy az autó cégünk birtokába kerüljön, véglegesen, nyílt vagy zárt végű lízing keretében. Ez a teljes befektetésünk legláthatóbb része, de fontos tudni, hogy az alacsonyabb bekerülési értékű autó nem biztos, hogy a legjobb beruházásnak fog bizonyulni a teljes életút költséget nézve.

ÉRTÉKCSÖKKENÉS
Az értékcsökkenés a vételár és a használat utáni továbbértékesítési ár különbsége. Más néven amortizáció, amit számos paraméter befolyásol: többek között a gyártmány, a típus, és a futott kilométerek.

Image
Image

ÜZEMBE HELYEZÉS, ADÓK ÉS DÍJAK
A beszerzést követő költségek, mint például az eredetiségvizsgálat és az átírási illeték, vagy a forgalomba helyezés költségei észrevétlenül adódhatnak hozzá az elsőre alacsonynak tűnő vételárhoz. Ha azonban TCO alapján számolsz, nem ér meglepetés, a mutató ugyanis tartalmaz minden járulékos kiadást.

BIZTOSÍTÁS
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szintén egy olyan költség, mellyel biztosan számolnunk kell, de sok esetben a saját flottánk használói által okozott károk enyhítésére, vagy lopáskárra megfontolandó CASCO-t is kötni. A biztosítási díjak szorosan összefüggenek a biztosított autóval, így modellenként eltérnek egymástól.

Image
Image

 ÜZEMANYAG
Függ az autó fogyasztásától, a megtett kilométerektől, de a vezetési stílustól és az üzemanyag típusától is. Egy biztos: ha autót veszünk, üzemanyagot is venni fogunk hozzá! Számoljuk csak ki, hogy +1 liter / 100km fogyasztás mekkora extra kiadást jelent egy 100.000km tervezett futású autó esetében.

GUMIABRONCS
A téli-nyári gumicsere, és az adott évszakban nem használt abroncsok tárolása egy olyan költség, amivel sokan csak a beszerzés után szembesülnek. Érdemes ezzel is kalkulálni, ahogy azzal is, hogy még a megfelelő nyomás és futómű beállítása mellett is természetes folyamat az abroncsok kopása, bizonyos idő és kilométer után le kell őket cserélni a biztonságos utazás érdekében.

Image
Image

KOPÓ-FORGÓ ALKATRÉSZEK
A gumiabroncs mellett a csapágyak, a fékbetét, a kuplung és számos más forgó alkatrész kopása szintén előre jelezhető folyamat, így ezek cseréje és az ebből eredő költségek még a vásárlás előtt kikalkulálhatók.

SZERVIZ
Rengeteg alkatrész és mechanizmus összetett működése hozza mozgásba az autókat. Egy rossz beállítás, egyenetlen kopás vagy meghibásodás következtében előfordul, hogy szervizelnünk kell. Amikor tehát a szervizdíjat becsüljük meg, a normális kopásokat nem kell figyelembe vennünk, hiszen ezek cseréjének díját korábban már hozzáadtuk a TCO-hoz.

Image
Image

ADÓK, DÍJAK
Az üzemeltetési költségek közé tartoznak - a súlyadó és a műszaki vizsga mellett - az úthasználati és parkolási díjak is. Ne felejtsük ezeket sem számításba venni!

Külső szemmel Cikkek, amik rólunk szólnak

Image
Image
Image
vezess.hutotalcar.huholvezessek.hu

A magánszemélyek és a cégek kedvenc személyautói


Érdekes számokat találni a 2018-as magyarországi újautó-értékesítéseknél a magánszemélyes vs. céges vásárlások arányait böngészve.

Írjatok be a fanklubba


Nem szoktam lázasan várakozni (idősebb katonaviseltek kedvéért: vágni a centit) kompakt népautók új generációjának megjelenésére. Simán lehet, hogy húsz év alatt ez az első eset.


Az új ŠKODA Superb ígérkezik a leginkább értékálló autónak


Nyolc piac, köztük a magyar piac, négy maradványérték vizsgálat, egy győztes: az új Škoda Superb már két hónappal a piaci bevezetése előtt elnyerte az európai középkategóriás autók között a legértéktartóbb modell címet.

Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett. A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

A lényeg csak részben látható!
Az első benyomás fontos. Ha a megújult ŠKODA SUPERB modellre pillantunk, rögtön látjuk, hogy ez most valami új és magával ragadó.

Teljesen elektromos ŠKODA SUV, amelyet már az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző. 

A ŠKODA SCALA az első olyan ŠKODA, amely már a márka új dizájnnyelvét követve született. Ez a dizájnnyelv érzelemdús és lendületes. 

Együtt egyszerűbb

Te tudod igazán!

Amikor meglátod rögtön felismered, de mégis. Első pillantásra is feltűnik, hogy van benne valami, ami újra izgalmassá varázsolja.

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kollégáink megkereshessenek vagy vedd fel velük közvetlenül a kapcsolatot lentebbi elérhetőségeiken!

Erzsébet
Apró
SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám +36 76 503 080
Mobiltelefonszám +36 70 596 06 35
Fax 
Nikoletta
Csúri

Telefonszám +36 76 503 079
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.