Brill Ajánlatok és akciók

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Az új T-Cross
2024.01.23.
Ajánlatok és akciók

Az új T-Cross

Fedezze fel most az új T-Cross modellt!

Az új T-Cross

T-Cross Prime 1.0 TSI DSG már 28 488 Ft havidíjtól


A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.


Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.


A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.


Tovább a Porsche Finance oldalára

Útitársa a mindennapokban és a szabadidőben

Markáns formaterv, sok hely kompakt méretek mellett, modern technológia a nagyobb kényelemért a mindennapokra és szabadidőben: az új T-Cross játszva teljesíti a modern kompakt városi terepjárókkal szemben támasztott követelményeket.

Az új T-Cross számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük NÉHÁNYAT:

Image

Modern technológia
A Digital Cockpit Pro opcionális, nagyfelbontású 26 cm-es (10 col) kombinált műszere digitálisan és szabadon konfigurálhatóan jeleníti meg a jármű adatait, mint például a sebességet vagy a fordulatszámot.
A modern technológiáról bővebben

SUV formaterv
Letisztult vonalvezetése sokatmondó karaktert kölcsönöz az új T-Crossnak.
Bővebben az SUV formatervről

Variálható belső tér
Előredöntött hátsó ülések mellett az új T-Cross rugalmas belső tere akár 1281 liternyi rakodóhelyet biztosít.
A variálható belső térről bővebben

Az új T-Cross részletei

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Des Henri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi. Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Llagefeph rhu nekoscha kakain, hers dok in bulassa de jussel masox am dokum, sunim Vernas orkefan sekap ton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre.

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet és szórakozást tesznek lehetővé. Kapcsolja össze T-Crosst az internettel és okos telefonjával, hogy még nyugodtabban érkezzen meg a céljához - Önnek csupán a vezetésre kell figyelnie.

A konnektivitásról bővebben

Image

Az új T-Cross Streaming & Internet

Image

A "Streaming & Internet"1, 2 szolgáltatással élvezheti kedvenc zenéit a T-Cross-ban. Elegendő egyszer bejelentkezni a már meglévő hozzáférési adataival és már élvezheti is a közvetlen hozzáférést a jármű infotainment rendszerén keresztül, anélkül, hogy külső készülékekre lenne szüksége. A webrádió1 szolgáltatással pedig elérhetővé válik az internetrádió minden előnye. Így az élő adások és podcastok keresése és lejátszása gyerekjátékká válik. A beépített WLAN-hotspot1 biztosítja az internetkapcsolatot Önnek és utasainak, akár nyolc készüléken is lehetővé téve a böngészést.

További információért forduljon bizalommal Volkswagen értékesítő munkatársainkhoz!

Zoltán Bíró

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 

Gábor Szőke

VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 

Márkó Szabó

VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.