Brill Ajánlatok és akciók

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Audi Q4 e-tron Business modellek
2024.01.23.
Ajánlatok és akciók

Audi Q4 e-tron Business modellek

Most további 4 millió forint állami támogatás vállalkozások részére!

Q4 e-tron Business modellek

Itt az idő!

Elérhető tisztán elektromos Audi Q4 e-tron Business modellek akár 18 990 000 Ft-tól.


Lépjen be az Audi tisztán elektromos meghajtású modelljeinek világába és ismerje meg az új, frissített Audi Q4 e-tron Business kedvezményes modelljeinket.

Új, frissített tisztán elektromos Audi Q4 e-tron modellek cégek számára most akár állami támogatással.

Az új Audi Q4 e-tron és Audi Q4 Sportback e-tron Business modellek kedvező alapárával lehetővé teszi, akár kb. 6,4 millió forint értékű további hasznos extrafelszereltségek megrendelését is az állami támogatás szempontjából még elfogadható max. bruttó 25 400 000 Ft vételáron belül.

Image
      Kiemelt felszereltségek az Audi Q4 e-tron                               business modell esetén     Kiemelt felszereltségek az Audi Q4  Sportback e-tron business modell esetén

Audi virtuális cockpit 10,25"
Duplaküllős sportkormány (felül és alul egyenesített)
Elektromos csomagtérajtó nyitás és zárás
Kerék: 19"-os könnyűfém felni 5-ágú dizájnnal
LED főfényszóró és LED-es hátsó lámpa
MMI® navigáció plusz
Parkolássegítő hátul
 

Ezeken felül további széria elemek:

Audi hangrendszer
Fűthető első ülések
Komfort automata klíma
Sávtartó asszisztens
Távolsági fényszóró asszisztens
Akusztikus üvegezés az első oldalsó ablakokra


Audi virtuális cockpit 10,25"
Duplaküllős sportkormány (felül és alul egyenesített)
Elektromos csomagtérajtó nyitás és zárás
Kerék: 19"-os könnyűfém felni 5-ágú dizájnnal
LED főfényszóró és LED-es hátsó lámpa
MMI® navigáció plusz
Parkolássegítő hátul
 

Ezeken felül további széria elemek:

Audi hangrendszer
Fűthető első ülések
Komfort automata klíma
Sávtartó asszisztens
Távolsági fényszóró asszisztens
Akusztikus üvegezés az első oldalsó ablakokra

                          Kérjen ajánlatot most

                      Kérjen ajánlatot most

Állami támogatásról

Az Energiaügyi minisztérium közleménye szerint a pályázat akár 4 millió forint támogatást is nyújthat cégek részére személygépkocsik, kishaszongépjárművek és kisbuszok beszerzésére. A program végleges kiírása a jövő év elejéig jelenhet meg, a pályázatokat várhatóan 2024. február elsejétől tizenhárom hónapon át lehet majd benyújtani. A minisztérium szerint a támogatási összegek jelentősen mérséklik a hagyományos hajtású gépkocsik árelőnyét, vonzóbbá és kifizetődőbbé teszik az elektromos személy- és teherautók, kisbuszok megvásárlását.

Állami támogatás mértéke

A pályázat során igényelhető támogatás a nettó beszerzési ártól és az akkumulátor kapacitásától függ. Így a 41 kWh-nál kisebb akkumulátorral szerelt járművekre 2,8 millió forint támogatást kaphatnak az egyéni vállalkozók és a jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságok. Itt a maximálisan elfogadott beszerzési költség nettó 11,5 (bruttó 14,6) millió forint.

Pályázási feltételek

Csak azok a gazdasági társaságok támogathatóak, amelyeket legkésőbb 2021. végéig alapítottak, és a támogatást igénylőnek a kérelem benyújtását megelőző jóváhagyott, legutolsó lezárt, teljes üzleti évre vonatkozó éves beszámoló szerinti nettó árbevételének meg kell haladnia a projekt elszámolható költségét. Tehát a nettó éves bevételnek meg kell haladnia a beszerzendő gépjármű nettó költségét.

Csak azok a magyar adó-számmal rendelkező vállalkozások támogathatóak,  amelynek alapítása 2021.12.31. vagy ennél korábbi dátumú és a támogatást igénylőnek a kérelem benyújtását megelőző jóváhagyott, legutolsó lezárt, teljes üzleti évre vonatkozó éves beszámoló szerinti nettó árbevételének meg kell haladnia a projekt elszámolható költségét. Tehát az előző lezárt üzleti évben elért nettó éves árbevételnek meg kell haladnia a beszerzendő gépjárművek nettó költségét.

Taxis személyszállítás tevékenységet folytató egyéni cég vagy egyéni vállalkozó kizárólag abban az esetben nyújthat be támogatási kérelmet, amennyiben a cégjegyzékében vagy az egyéni vállalkozói nyilvántartásában legkésőbb 2023. december 1-éig bejegyzésre került a Taxis személyszállítás (TEÁOR 4932) tevékenység.

Támogatási kérelmet nem nyújthat be olyan vállalkozás, melynek a tevékenységei között szerepel a Gépjárműkölcsönzés (TEÁOR 771) és/vagy a Gépjármű-kereskedelem (TEÁOR 451) nyújtása.

Image

Pályázatra jogosultak köre

Gazdálkodási formakód szerint támogatási kérelmet nyújthatnak be:

Korlátolt felelősségű társaság;  Részvénytársaság; Közkereseti társaság; Betéti társaság; Szociális szövetkezet; Takarék- és hitelszövetkezet; Iskolaszövetkezet; Agrárgazdasági szövetkezet; Biztosító és viszontbiztosító szövetkezet; Egyéb szövetkezet; Ügyvédi iroda; Szabadalmi ügyvivő iroda; Vizitársulat; Végrehajtó iroda; Közjegyzői iroda; Külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe; Egyéni cég; Egyéni vállalkozó; Egyéb önálló vállalkozó; Nonprofit korlátolt felelősségű társaság; Nonprofit részvénytársaság; Nonprofit közkereseti társaság; Nonprofit betéti társaság.

Az egy pályázó által támogatással maximálisan megvásárolható járművek száma a vállalkozás alkalmazottainak számától függ:

·         10 főnél kisebb létszámmal működő cégek egy autóra,

·         10 és 49 fő között 5 db,

·         50-249 fő között 10 db,

·         a legalább 250 főt foglalkoztató vállalkozások pedig akár 16 db jármű vásárlására is pályázhatnak.

Egy pályázó minimum 2,8 millió, maximum 64 millió forintot igényelhet, miközben a támogatható projektek maximális száma 9 375 db. A projekt fizikai befejezésére (forgalmi engedélyének a végső kedvezményezett nevére kiállítása és a gépjármű végső kedvezményezett tulajdonába kerülése után) 2026. április 30-ig van lehetőség.

A támogatási összeget a pályázónak kell megelőlegeznie, a támogatott projektek vonatkozásában 2023. november 1-től 2026. április 30-ig felmerült kiadások számolhatóak el. Ezt tehát azt is jelenti, hogy nem kell megvárni a beszerzéssel a pályázat elindulását, az idén vásárolt elektromos autókkal is lehet majd pályázni támogatásra, amennyiben megfelel a beszerzés a tervezett pályázati kiírásnak, amelyről itt találhatóak a pontos részletek.

A végső kedvezményezettnek a támogatás keretében beszerzett gépjárművet a projekt megvalósítás befejezésétől számított 3 évig, de legfeljebb 2027. december 31-ig fenn kell tartania, azaz nem értékesítheti és harmadik fél számára nem adhatja bérbe, használatba.

A fenntartási időszak végén egy Záró projekt fenntartási jelentés benyújtása szükséges, melyben a kedvezményezett igazolja a gépjárműre vonatkozó kötelezettségek teljesítését.

A végleges, módosított Pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/programok/helyreallitasi-es-ellenallokepessegi-terv/rrf/rrf-10101-24/dokumentumok

Javasoljuk, hogy a Pályázati feltételeket alaposan tanulmányozzák át, mert a fenti összefoglaló csak a legfontosabb feltételekre tér ki.
A tájékoztatás nem teljes körű. A képek illusztrációk. Részletekért keresse márkakereskedéseinket!

Az állami támogatás részleteit az alábbi linken találja: https://archive.palyazat.gov.hu/node/77208

Kérjen tanácsot az Audi márkakereskedésünktől!

Sándor Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám +36 76 503 054
Mobiltelefonszám +36 30 978 17 29
Fax 

László Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 052
Mobiltelefonszám +36 30 613 53 23
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.