Brill Határtalan szabadság négy keréken: A California 6.1

  1. Brill Kft.
  2. Határtalan szabadság négy keréken: A California 6.1
2021.06.27.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Határtalan szabadság négy keréken: A California 6.1

Szenderüljön álomba a csillagos ég alatt! Ébredjen a hullámok morajlására! Fedezzen fel idegen tájakat, úgy, hogy közben végig otthon érzi magát! A California 6.1 a megtestesült szabadság.

Határtalan szabadság négy keréken

A California 6.1 a megtestesült szabadság. Kényelmes belső kialakításával és az átgondolt részletekkel minden utazás felejthetetlen kaland lesz. Élvezze a függetlenséget, utazzon ahová csak akar, és vigyen magával mindent, amire csak szüksége van!

Beltér 6.1 Több szabadság - a belső térben is 


Fedezzen fel minden nap új vidékeket, kultúrákat és tájakt, úgy, hogy közben végig otthon érzi magát! A California 6.1 egy mozgó nappali. A tágas beltér elegendő helyet biztosít a kinyújtózáshoz valamint nagy tárolóhelyet a gyerekek kedvenc plüssállatainak vagy az olvasnivalónknak. Főzzön, aludjon, kapcsolódjon ki - úgy, mintha otthon lenne. A különbség csak az, hogy az ajtó mögött tényleg ott az egész világ.

Image

Az Ön kedvenc szállodája Mindig a közelben. 

 
A világ legcsodálatosabb helyein nem mindig találunk szállodát éjszakára. Ha így járnánk, akkor itt van a sajátunk: a California 6.1 tágas ágya megfelelő helyet és kényelmet biztosít ahhoz, hogy a tenger lágy morajlását hallgatva merüljünk álomba.

Image

Hagyja, hogy a California 6.1 inspirálja

Iratkozzon fel most a Volkswagen Haszonjárművek hírlevelére, hogy még több érdekes tényt és információt tudjon meg a California 6.1-ről.

Konfigurátor

Érdekeli a Multivan ajánlatunk is?

Lehetséges a tökéleteset tovább tökéletesíteni? Mindenesetre megpróbáljuk: a Multivan aktuális generációja a már bevált erősségeit megtartja, és rengeteg új különlegességet vonultat fel!

További információért keresse fel Volkswagen Haszonjárművek Márkakereskedésünket vagy iratkozzon fel a Volkswagen hírlevélre!

János
Leitert
VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 020
Mobiltelefonszám +36 30 955 96 07
Fax 

 A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő.. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyarországi importőr, a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA  A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.