Új Passat és Passat Variant

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki belőle a legtöbbet!
passat

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.
 
Dizájn

Az új Passat kifejező dizájnja letisztult eleganciát és önbizalmat sugároz. Lendületes arányai sokatmondóan sejtetik, milyen erő rejlik a motorháztető alatt.

Az új Passat sok szempontból lenyűgöző – minden igényt kielégítő funkciói arra szolgálnak, hogy a rövid és a hosszú utazások alkalmával is jól érezze magát.

A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.

Infotainment

Az új Passatban Ön és utasai is remekül szórakozhatnak, valamint kapcsolatban maradhatnak a nagyvilággal. Élvezze a kitűnő hangzást, az intuitív navigációt és a kényelmes hangvezérléses rendszert, amely teljesíti az utasításait.

Kapcsolódjon a világhoz

Az új Passatban Ön mindig online módban lehet. Épp úgy, ahogy azt a mindennapokban megszokta – mindig és mindenhol összekötve a családdal, barátokkal és a munkatársakkal. Egy adatforgalomra képes SIM kártya közvetlen hozzáférést biztosíthat mobil online szolgáltatásokhoz és a We Connect járművel kapcsolatos egyéb szolgáltatásaihoz. Így Ön utazás közben is jól informált marad, miközben remekül szórakozik.

Appok és szolgáltatások az autóban
Mobilitás – újragondolva


Néha a kis dolgok könnyítik meg igazán az életet. A járműben használható applikációkat az infotainment rendszer közvetlenül a Volkswagentől tölti le. Ezek az alkalmazások a We Connect és We Connect Plus1 szolgáltatásokkal együtt olyan kényelmessé teszik az életét az új Passatban, hogy sosem akar majd lemondani róluk. Az élete még nyugodtabb és kellemesebb lesz az olyan alkalmazásokkal, mint a We Park, a We Experience vagy a We Deliver szolgáltatás (egyes szolgáltatások Magyarországon jelenleg még nem elérhetők). Mikor próbálja ki őket?

Mobilkulcs
Ossza meg Passatját másokkal
Praktikus és okos: ha szeretné, az okostelefonjával1 is gyorsan és kényelmesen kinyithatja és elindíthatja Passatját. Sőt, mobilkulcsokat küldhet a barátainak és családtagjainak, így ők is gond nélkül használhatják a járművet.

*Csak a GSMA szabványnak megfelelő Samsung okostelefonokkal elérhető. A funkció használatához szükség van az opcionális Discover Pro navigációs rendszerre.

Passat konfigurátor

Passat Variant konfigurátor


Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 022
Mobiltelefonszám: +36 20 540 42 43
Fax:
Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám: +36 76 503 046
Mobiltelefonszám:
Fax:
Márkó
Szabó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 028
Mobiltelefonszám: +36 30 455 99 46
Fax: