ŠKODA SCALA Go 1.0 TSI már 5.298.000 forintól

Porsche Bónusz finanszírozással.
scala

Ilyen egy tökéletes ajánlat.

SCALA GO Porsche Bónusz finanszírozással, most akár már

5.298.000 Ft-tól*.

Ne maradj le!
 

Az Active felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a SCALA GO modell:

Active felszereltség + Telefonkihangosító rendszer (Bluetooth)

A SCALA Active felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.
A kép illusztráció.

Konfigurátor

 

Apró
Erzsébet

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 06 35
Fax:

Kis-Elek
János Norbert

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax:

Keresztnév
Vezetéknév

Pozíció
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax:

*A ŠKODA SCALA GO modell indulóára: 5.298.990 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 110LE). 

*A feltüntetett 5.298.990 Ft-os kedvezményes vételár kizárólag a fent megnevezett SCALA GO modellre vonatkozik és kizárólag Porsche Bónusz finanszírozással érvényes.  További részletekért érdeklődjön ŠKODA értékesítőjénél, vagy látogasson el a Porsche Finance oldalára:

https://www.porschefinance.hu/bonusz-finanszirozasok/skoda-scala-go

Elérhető visszavonásig, vagy a 150 db. limitált darabszám erejéig.

Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk.

A képek illusztrációk.

A ŠKODA SCALA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-6,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 123-140 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.