SEAT 7 üléses modellek

7 személyes modellt keres családja részére? Egyterűt vagy SUV-t?Válassza ki az Önhöz legközelebb állót, és vigye haza állami támogatással.
alhambra

Legfontosabb tudnivalók az állami támogatásról

2.500.000 Ft vissza nem térítendő támogatás nagycsaládosok részére 7-vagy több személyes újautó vásárlás esetén. Három- vagy többgyermekes családok, valamint egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető a támogatás az Államkincstárnál, valamint a Kormányablakokban. A támogatással vásárolt autó három éven belül nem adható el.
További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben találhatóak.

 

A tágas helykínálat, a technológia megoldások és a szórakoztató funkciók minden családtag elégedettségét garantálják egy atóban. A hétvégi családi kirándulástól a gyerekek iskolába szállításáig a SEAT Alhambra és a SEAT Tarraco minden kalandra és feladatra ideális társ.

A biztonságos családi autó

A SEAT Alhambra kialakításának köszönhetően messze kitűnik kategóriájában. Családi autó, mely nem csupán kényelmes és praktikus, de stílusos és egyedi megjelenésű is. Családja biztonságánál semmi sem számít jobban. A kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, sávtartó asszisztens és az öt ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció, minden modellben alapbeállítás.

Árlista

 

A stílusos családi autó


Az új SEAT Tarraco az a SUV, ami megadja a lehetőséget, hogy az egész család Önnel tartson kalandjaira. Lenyűgöző formaterve megkülönbözteti az utakon. A SEAT Tarraco, palettánk legfrissebb SUV modellje, innovatív designnal és technológiával.

Árlista

 
 

További információért forduljon SEAT értékesítő kollégáinkhoz!

László
Damásdi

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:

Donát
Rittgasszer

Pozíció
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax: