FABIA GO

FABIA GO Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal, most akár már 4 555 000 Ft-tól*. Ne maradj le!
fabia

Az Active felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez az új FABIA GO modell:

Active felszereltség

+ Sebességszabályozó (Tempomat)

+ Acél keréktárcsák "Callisto" (15")

+ Multifunkciós bőr kormány

+ Telefonkihangosító (Bluetooth)


A kép illusztráció.

Erzsébet
Apró
SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám +36 76 503 080
Mobiltelefonszám +36 70 596 06 35
Fax 
Nikoletta
Csúri

Telefonszám +36 76 503-079
Mobiltelefonszám 
Fax 

ŠKODA CONNECT – Digitális szolgáltatások 

A ŠKODA Connect („Szolgáltatások”) igénybevételéhez külön online-szerződést szükséges kötni a ŠKODA AUTO a.s. társasággal. A maximális szolgáltatási idő kihasználhatósága érdekében a jármű kiszállítását követően 90 nap áll az ügyfél rendelkezésére ahhoz, hogy a jármű a http://www.skoda-connect.com internetes oldalon szükséges regisztrációját elvégezze. Az eCall-segélyhívás  szolgáltatás regisztráció nélkül, már a kiszállításkor aktív.

A Szolgáltatások elérhetősége országonként, valamint a modell, a modellév és a Jármű felszereltsége függvényében eltérően alakulhat. Lehetséges, hogy egyes említett szolgáltatások a jármű átadása után később válnak elérhetővé. A Szolgáltatások csak a rendelkezésre álló nyilvános kommunikációs technológiák igénybevételével működtethetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen technológiák – különösen a mobilhálózatok – fejlődésére tekintettel a ŠKODA AUTO nem minden országban tudja a Szolgáltatásokat azonos elérhetőséggel biztosítani a szerződéses időtartam alatt. Egyes technológiai változások a Szolgáltatások tartós elérhetetlenségéhez vezethetnek.

A Szolgáltatások igénybevételéhez adatkapcsolat szükséges az Ügyfél készüléke (okostelefon, táblagép, személyi számítógép stb.) és az Adatszolgáltató Szerver (Data Server) között. Ezt az adatkapcsolatot a Szolgáltatások nem tartalmazzák. További információért kérjük, látogasson el a https://www.skoda.hu/tulajdonosoknak/skoda-connect internetes oldalra vagy lépjen kapcsolatba ŠKODA márkakereskedőjével.
Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.
KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ ALKALMAZÁS A PORSCHE HUNGARIA KFT. ÁLTAL A MAGYARORSZÁGI ŠKODA MÁRKAKERESKEDÉSEK SZÁMÁRA KIBOCSÁTOTT, NEM KÖTELEZŐ ÉRVÉNNYEL AJÁNLOTT ÁRAKAT TÜNTETI FEL, ÉS CSUPÁN AZ ÖN ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁSÁT SZOLGÁLJA! A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalombahelyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ ÖN MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.
* A feltüntetett lízingdíjak tájékoztató jellegűek, a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelentenek. A feltüntetett lízingdíjak nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkoznak, az általános forgalmi adó összegét tartalmazzák és az adott gépjármű típus ajánlott kiskereskedelmi ár (bruttó) mellett kerültek meghatározásra. A Finanszírozó a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak illetve akár egyéb fedezetet írhat elő. A lízingdíj nagysága a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli! Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a *www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnél elérhetőek. A nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozást kizárólag fogyasztónak nem minősülő személyek vehetik igénybe. A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el.

A konfigurálás közben kiválasztott opcionális felszereltségek módosítják a gépjármű vételárát, ennek következtében a finanszírozási ajánlatban illetve a casco tájékoztatóban feltüntetett havi díjak értéke is változik.