Üdvözöljük a családban: Az új Caddy California

Fedezze fel az új szabadságot: Ismerje meg az új Caddy California izgalmas formatervét és engedje, hogy Önt is lenyűgözze a számos innováció, az öt ülést kínáló, átgondolt térkialakítás és számos további újdonság.
Kempingezzen, amikor csak szeretne

Az új Caddy California kényelmes alvási lehetőséget is nyújt, valamint egy kis kihúzható konyhát és egy elrakható, összecsukható asztalt, összecsukható székekkel együtt. A Volkswagen tartozékok között kapható, négy-hat személynek helyet kínáló, a járműhöz csatlakoztatható, nagyvonalú opcionális sátor teszi kerekké a koncepciót. Igény esetén a sátrat külön is fel lehet állítani - ez nagymértékű rugalmasságot biztosít. A kényelmesebb utazásról a modern vezetéssegítő rendszerek, a lehető legjobb áttekintésről pedig a minőségi digitális műszerfal gondoskodik, miközben az élményt a jövőbe mutató infotainment nyújtja, amely a központi érintőképernyőről (Innovision Cockpit) egyszerűen indítható online szolgáltatásokat is tartalmaz.

Image

Kihajtható ágy - Szebb álmokat


Egyszerűen csak kialudni magunkat - egy mosollyal az arcon: A matrac alá beépített tányérrugók kiváló fekvési és alvási kényelmet nyújtanak bármilyen helyzetben. A vezető- és utasoldali két behelyezhető, kiegészítő szellőzőrács pedig gondoskodik a jó szellőzésről. Az ágy a karosszériára fekszik fel, ezáltal különösen egyszerűen lehet be- vagy kiépíteni. Ennek köszönhetően további rakodási helyet nyer az ágykeret alatt. A Caddy California hátuljában elhelyezett, nagy méretű és kényelmes ágy 1980 mm x 1070 mm-es méretével bőséges helyet kínál, ahol kedvére nyújtózhat, relaxálhat és jól érezheti magát. Az opcionális panorámatetővel kombinálva a csillagos eget is kémlelheti elalvás előtt.

Image

Kihúzható minikonyha - Főzzön bárhol


A Caddy California Camper hátuljában található saját kis konyha1 praktikus tárolófelületeket nyújt. A két nagy teherbírású, kihúzható sínnek köszönhetően a főzéshez szükséges eszközök mindig kéznél vannak, ha valami finomságot szeretne készíteni az 1-lángos gáztűzhelyen. A főzősarok nyitott csomagtérajtónál 2 méteres álló magasságot biztosít, ha a sátrat is felállítják hozzá, akkor egy védett és kellemes főzőhely alakítható ki. A főzéshez szükséges gázpalack (nem része a csomagnak) hermetikusan elzárva helyezhető el a modulban, és kb. 1,85 kg-os töltetnek nyújt helyet.

Image

Önálló hátsó sátor - Kényelmesebb sátrazás


A még több hely és szabadtéri érzés érdekében a Caddy California egy további lehetőséget nyújt: Az igény esetén önállóan is felállítható, nagy ablakokkal rendelkező hátsó sátor a pumpával ellátott sűrített levegős tartóváznak köszönhetően pillanatok alatt felállítható, és négy-hat ember számára kínál alvási lehetőséget. A sátor gond nélkül bővíthető, és közvetlenül a jármű hátuljához csatlakozik, de le is választható, ha menne valahova. Így mindig élvezheti a maximális szabadságot és rugalmasságot.

Kíváncsivá tettük? Többet szeretne tudni a haladás következő generációjáról?

Érdekeli a többi California ajánlatunk is?

A California 6.1

Határtalan szabadság négy keréken. Szenderüljön álomba a csillagos ég alatt! Ébredjen a hullámok morajlására! Fedezzen fel idegen tájakat, úgy, hogy közben végig otthon érzi magát! A California 6.1 a megtestesült szabadság.

További információért keresse fel Volkswagen Haszonjárművek Márkakereskedésünket vagy iratkozzon fel a Volkswagen hírlevélre!

Leitert János
VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 020
Mobiltelefonszám +36 30 955 96 07
Fax 

A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyaroroszági importőr, a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.