Sokoldalú intelligens és sportos – az új Audi S6 Avant

Legyen éppen szó céges autóról vagy a családi vakációról - az Audi S6 Avant sokrétű alkalmazási lehetőségeket kínál, emellett infotainment- és vezetői segédrendszerei széles választékával, sportos menetteljesítményeivel és dinamikus formavilágával egyaránt meggyőzőnek bizonyul.
új Audi S6 Avant

Tágas csomagtér
Az Audi S6 Avant rakodóhelyei és praktikus tárolási lehetőségei sokaságával a különleges helyigényeket is kielégíti. Csomagtartójának térfogata 565 liter, ami a hátsó üléstámla lehajtásával egészen 1680 literig bővíthető. Az extrafelszerelésként rendelhető komfortkulcs és a csomagtartó ugyancsak opcionális szenzorvezérlésű kireteszelésének technikáival az elektromos mozgatású csomagtérajtó egyszerű lábmozdulatra is felnyitható.

 

A technika élménye
A fontos infotainment-technikák a közvetlen látómezőben, illetve kezelési tartományban sorakoznak. Az alapkivitelhez tartozó, teljes egészében digitális Audi virtual cockpit kombinált műszeregység nagyméretű, 12,3 col képátlójú full-HD kijelzőfelülete a multifunkciós kormánykerékről kezelhető. A "VIEW" gombbal Ön igény szerint két üzemmód közül választhat: az egyikben a sebesség- és a fordulatszámmérő áll a középpontban, míg a másikban például olyan grafikák jelennek meg nagy méretben, mint a navigációs tartalmak.

A szórakoztatás területén a széria Audi sound system mellett az opcionális Bang & Olufsen Sound System is rendelkezésre áll. A Premium változat 15-csatornás erősítőt és 16 hangsugárzót tartalmaz és az új háromdimenziós hangzás az első üléseken térbeli hanghatást állít elő. A 19-csatornás erősítővel és 19 hangsugárzóval működő Advanced kivitel már a teljes utastérre kiterjeszti e térhangzást, semmi mással össze nem téveszthető koncertélménnyel szolgálva minden bennülő számára.

 

Sportos hajtás
Variálhatósága mellett az Audi S6 Avant erőteljes dízelmotorjával (üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 6,5 l/100 km; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált: 171 g/km) is meggyőzőnek bizonyul. A V6-os 3.0 TDI aggregát teljesítménye 257 kW (349 LE), maximális forgatónyomatéka pedig 700 newtonméter - s az Audi S6 Avant álló helyzetből mindössze 5,1 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra.

További információért és árajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat vagy látogasson el az új Audi S6 Avant oldalára

https://wwww.audi.hu/a6/uj-s6-avant/attekintes

 

Sándor
Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám: 76/503-054
Mobiltelefonszám: 30/978-1729
Fax:

László
Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 052
Mobiltelefonszám: +36 30 613 5323
Fax: