ŠKODA Relax Bérleti Program

ŠKODA FABIA már akár havi 69 900 forinttól
Mit tartalmaz a ŠKODA Relax Bérleti Program havi díja?

ŠKODA PRIVÁT BÉRLETI PROGRAM


A ŠKODA elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérlet konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként is élvezheti, amelyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

Most akár 0 forint kezdő befizetéssel, egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet, hiszen a bérleti díj - az üzemanyagon kívül - tartalmaz minden olyan költséget, mely a gépjármű forgalomba helyezéséhez és fenntartásához szükséges.

A privát bérleti konstrukció háromféle csomagban áll rendelkezésére, így biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

 

RELAX BÉRLETI PROGRAM
Egy új autó sok örömmel jár - és lássuk be - számos kötöttséggel, teendővel és költséggel. Milyen biztosítást kössek? Melyik a legkedvezőbb kötelező? Érdemes CASCO-t kötnöm? Ha valami elromlik, érteni fogom, mi a gond?  Milyen extra kiadásokkal kell számolnom?

Ezekre a problémákra kínálunk most Önnek egy egyedülálló megoldást már akár havi 59 990 forinttól és akár 0 forint kezdő befizetéssel. Most egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe új autóba ülhet, és soha többé nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre nincs ideje, amelyekhez nincs kedve, vagy amik egyszerűen csak nem érdeklik.
 

Mit tartalmaz a ŠKODA Relax Bérleti Program havi díja?

Az autó használatát
Szerviz csomagot (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek cseréje)
Kötelező biztosítást
A forgalomba helyezés díját
Teljes körű Porsche CASCO-t
UNIQA balesetbiztosítást
4 évszakos gumiabroncsokat
MOL üzemanyagkártyát

A programban jelenleg elérhető modellünk: 

ŠKODA FABIA 1.0 MPI/75 LE Ambition

 

ŠKODA Relax Plusz Bérleti Programban elérhető modellek:
 ŠKODA FABIA, RAPID, OCTAVIA és SUPERB

 

ŠKODA Relax SUV Bérleti Programban elérhető modellek:
 ŠKODA KODIAQ és KAROQ


Választható futamidők és futásteljesítmények:

36 hónap: 10 000 km és 15 000 km
48 hónap: 10 000 km

 

Árajánlatkérés: skoda@brillkft.hu

 

 

A feltüntetett bérleti díj a ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI/75LE modellre vonatkozik 36 hónapos futamidő és 10 000 km-es éves futásteljesítmény esetén. A bérleti díj tartalmazza az autó használatának díját, valamint a kötelező biztosítást, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO-t, az Uniqa baleset-biztosítást és a forgalomba helyezés díját, továbbá egy MOL üzemanyag feltöltő-kártyát. A 0% vagy 0 Ft önerő bonitásvizsgálat függvénye. A részletekről és finanszírozásról érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkben. A privát bérlet akcióban részt vevő márkakereskedések listája elérhető a relax.skoda.hu oldalon. Az akció 2019.01.01-től 2019.03.31-ig vagy legfeljebb az importőri készlet erejéig érvényes. A kép illusztráció.

A ŠKODA FABIA kombinált átlagfogyasztása: 4,4-4,8 l/100km, CO2-kibocsátása: 101-108 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A kép illusztráció.