ŠKODA Karácsonyi adománygyűjtés

Arra tartunk, amerre a csodák laknak!
Tegyél te is csodát!

A karácsony egy csodákkal teli időszak, amikor bármi megtörténhet és a gyerekek csillogó szemmel figyelik, ahogy élő mesévé alakul át a világ. Szeretnénk, hogy azok a gyermekek is megtapasztalhassák a csodák erejét, akik gyermekotthonban élnek.

Idén karácsonykor a Burattino Gyermekotthon lakóit lepjük meg egy kirándulással, oda, ahol a csodák laknak, és adománygyűjtést szervezünk nekik, hogy megtanulhassák: az igazi csoda az emberekben van.

December 14-én útra kelünk a sofőrjeink és ŠKODA modelljeink segítségével a gyermekotthontól egészen a csodák kapujáig visszük a gyerekeket, ahol belépőt és uzsonnát kapnak, hogy kiélvezhessék a napot, amit a varázslat világában töltenek majd el. Ha szeretnéd látni, hogy érzik magukat a Csodák Palotájában, kövess minket Facebookon!

Image

Szeretnénk még gazdagabbá tenni az idei karácsonyt a gyermekotthon lakói számára, ehhez pedig a segítségeteket kérjük. Természetesen, mint minden kisgyerek, a Burattino védencei is vágynak ajándékokra, és ők is írtak listát a Mikulásnak, Jézuskának, vagy annak, aki meghallhatja őket. Segíts te is örömet szerezni nekik és teljesíteni a kívánságaikat!

Az adományokat ŠKODA márkakereskedéseinkben gyűjtjük, így arra kérünk, a számodra legkényelmesebb helyszínre hozd el, amit a gyerekeknek szánsz!

A gyűjtés december 1-től 23-ig tart.


Ha pedig nem tudsz tárgyi adománnyal segíteni, látogasd meg a Burattino weboldalát és tudd meg, hogy máshogy támogathatod őket!


A Burattino Gyermekotthonról

A gyermekotthonként és iskolaként is működő szervezet 1991 óta segíti a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket, hogy ők is tanulhassanak, és és otthont nyújt azoknak, akikről más nem tud gondoskodni. Több száz gyermeknek viselik gondját a pedagógusok és dolgozók, és habár tudják, hogy a családi fészket lehetetlen pótolni, mindent megtesznek, hogy megadják nekik, ami egy egészséges gyermekkorhoz szükséges.

Image
Image