#MoreThan1Thing. Megérkezett az új T-Cross.

Cara Delevingne színésznő és modell, dobol és bokszol, fényképez és szörfözik. Röviden: sokoldalú. Így tökéletesen illik az új T-Crosshoz. A T-Cross a változatosság és a kompakt jelleg egyedülálló kombinációjaként magabiztos crossover dizájnjával minden kalandban benne van.
T-cross

Változatos és sokoldalú

Cara Delevingne sokoldalú. A T-Crosshoz hasonlóan minden nap meglepetést okoz egy új oldalával. Cara és az új T-Cross. Ketten, de mindketten: #MoreThan1Thing

 

A sokoldalú SUV-modell alkalmazkodik az Ön igényeihez

Az új T-Cross abszolút sokoldalú tehetség, amely nem csupán markáns és dinamikus formavilágával, hanem sokrétűségével is mély benyomást kelt. Számtalan egyéni kialakítási lehetőségével Önnek is jóval nagyobb „játékteret” kínál – a spontán programok és a hosszú utazások során éppúgy, mint a mindennapok sokszínű világában.

 

Dizájn

Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett – csaknem mindenfajta kalandra.

 

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

Az új T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz számára. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e sokoldalú tehetséget - a nagyváros forgalmában, a mindennapok utazásai során és terepen egyaránt.

 

Egyéni kialakítási lehetőségek

Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető „Fekete”, „Energetic narancs” és „Bambuszkert-zöld” dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel – s vérbeli stílusikonná léphet elő.

 

Felszereltség

Formálja új T-Cross modelljét a személyes igényei alapján, és válasszon a T-Cross Life és Style specifikációs csomagok közül. Mint mindig, Öné a döntés, attól függően, hogy melyik csomag felel meg leginkább a minőségi és komfort elvárásainak.

 

Kényelem

Ön spontán típus? Akkor az új T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

 

Infotainment

Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, hogy megtaláljon egy címet, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat.

Katalógus letöltése

Konfigurátor indítása

Bővebb információ

Pillantson be a #MoreThan1Thing-kampány kulisszatitkaiba és fedezze fel Cara és az új T-Cross sokoldalúságát. Jó szórakozást kívánunk!